reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

anian pisze:
Patrycja wyczaiła, że oprócz milutkiego gaworzenia i delikatnych dźwięków można wydawać inneg - dzikie krzyki  ;D I tak cały czas jak nie śpi od wczoraj mam stadion w domu.... ;D

no cóż będzie kibicem :)

reklama
Przekreca sie z boku na bok juz mu sie nie chce ciagle na tych pleckach lezec. Sięga po grzechotke która przed nim jest. I często glośno się smieje.

U nas jak narazie przewracanie sie tylko z boku na plecki i oczywiscie ranne wstawanie w poprzek lozeczka :D maly kopak ;)

Kurczę jak czytam co te Wasze Dzieciaki już wyprawiaja to jestem pełna podziwu. Mateusz nie przewraca się jeszcze z brzuszka na plecki, z łapaniem grzechotek to jets tak że jak mu ją włoże do rączki to troche potrzyma, włoży do buźki i koniec ....puszcza. Misi z karuzelki tez jakoś łapać nie chce. Ale jest najkochańszy na świecie

Witam!
Jestem nowa i cieszę się że tu trafiłam. Mój synek Antoś urodził się 10 marca 2006 r., i jak każdy dzidziuś z dnia na dzień robi postępy. Ostatnio trzyma już stabilnie główkę, do tego są  głośne okrzyki i łapanie zabawek. :laugh:

witaj!

Krzymek dziś znowu obrócił się z brzuszka na plecki (to już trzeci raz), poza tym umie się czasem sam pobawić kilkanaście minut;
umie też łapać i ciągnąć za włosy...niestety

Karolkaz - witamy! :) Super, że już ladnie trzyma główkę!

Filip jak na razie podobnie jak Krzymek umie się sobą zająć nawet przez godzinę, polubił lezenie na brzuszku i odkrył, że umie krzyczeć, a właściwie piszczeć i głośno się tym chwali - jak na razie innych osiągnięć brak ;D

Zuzia lezenia na brzuszku nie bardzo lubi :(
ale za to bardzo glosno i czesto sobie gaworzymy a takze zaczyna rozmawiac z misiami przy karuzeli :) , trzyma sztywno glowke a nawet chce podniesc sie do pozycji bardziej wyprostowanej w foteliku ze musze ja juz przypinac pasami aby nie wyleciala. do tego stuka raczkami w zabawki wiszace w wozku i w lezaczku.

reklama
joj a ja przegapilam ten watek ::)

No i wyjasnilo sie - te marudzenia, problem z jedzeniem i spaniem - wlasnie wypatrzylam malenkie cos na ksztalt zabka, dolna prawa jedyneczka ;D ;D ;D

Do góry