reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
U nas krzyki wrzaski ot tak zeby siebie posluchac.A taki ruchliwy się zrobił ze szok. Raczki nózki chodzą jak szalone.

na chwilke posadzić można smyka - ale na dłuższą metę nie jest to zalecana pozycja - dla dzici bardzo atrakcyjna - bo w końcu widza świat inaczej...

ale na siadanie przyjdzie czas ok 6 mieisąca

mój uwielbia byc w pozycji siedzacej i cały czas się awanturuje :)

Mój młody zaczyna opanowywać do perfekcji przejście z brzuszka na plecki śmnieje sie przy tym do rozpuku. lubi jak karmie go piersią i uśmiecham sie do niego to wtedy 5 minut rozmawiamy. no i siadanie też kocha głowe trzyma już raczej stabilnie no chyba że długo trwa pozycja pionowa to kiwa nią :)

Maksiu nie zamierza się wcale przewracać z plecków na brzuszek ani odwrotnie
ale lubi chwytać grzechotki, wyciągać po nie rączki a od kilku dni łapać za włosy ::)

mamaoli pisze:
Maksiu nie zamierza się wcale przewracać z plecków na brzuszek ani odwrotnie
ale lubi chwytać grzechotki, wyciągać po nie rączki a od kilku dni łapać za włosy ::)
ja już prawie łysa jestem od wyrywania włosów no i musze później oczy wysilać w poszukiwaniu włosów bo są wszędzie na głowie a szczególnie w rączkach a potem chcą do buzi :(

ale jaka to sile maja te maluchy jak chwyca za wlosy to nie ma zmiluj ::)
u nas tez radocha na calego jak przekreci sie z brzuszka na plecki
teraz cos juz probuje zrobic odwrotna kombinacje
nauczyl sie pluc ::)

reklama
Do góry