reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Karol tez piszczy i w dodatku krzyczy od kilku dni ;D ;D ;D no i przekrecanie sie w nocy wg wskazowek zegarka wystepuje coraz czesciej ;D ;D ;D
a to wyginanie to chyba przygotowywanie do przewrotow na brzuszek - Lolo tez wygina smialo swe cialo ;D ;D ;D

A i smiech na glos to na porzadku dziennym juz jest - jest przecudowny, dzis najpelsza zabawa bylo ukladanie zabawki na mojej glowie i zrzucanie jej na nozki Lola - maly dostal az czkawki ze smiechu

izka-mummy-to-be pisze:
A i smiech na glos to na porzadku dziennym juz jest - jest przecudowny, dzis najpelsza zabawa bylo ukladanie zabawki na mojej glowie i zrzucanie jej na nozki Lola - maly dostal  az czkawki ze smiechu

muszę jutro wypróbować :)
póki co nadal najbardziej rozbawia synka jego tatuś ::)

anian! pytałaś o płacz. Moja Karola w dzień nieraz płacze przez sen... I to bardzo histerycznie. Wystarczy wtedy, że pogłaszcze ją po głowie i jest spokój, spi dalej.

,ostki i u nas nawet jak czasem na raczkach jest w pionie to mi sie tak wygina piernik jeden

a tak jak kinga glaskem po glowce i koszmarny sen idzie precz

Izka- Martynka zawsze obraca się odwrotnie niż wskazówki zegara.
Może dziewczynki mają odwrotnie? ;) ;) ;)

Anian- garatuluję nowych umiejętności ;D
Mojej nigdy nie udało sie przespać dłuzej niż 5 godzin, ale czekam cierpliwie...

Krzymek pełza ale jak jest na brzuszku - trochę podnosi swoją dupinę i "złazi" z maty...
a jak leży na pleckach, szczególnie u mnie na kolanach (i nie tylko u mnie zresztą) to podnosi tułów , tak jakby robił brzuszki, coraz wyżej i wyżej - a rąk mu nie podaję...

krzyki i piski też już są na porządku dziennym

reklama
moja Agata przewraca się z plecków na brzuszek :) ale z powrotem nie potrafi i się wścieka ;D potrafi też sama się bawić w łóżeczku, chwyta zabawki, maca żyrafkę i komarka (wiszą w zasięgu jej rączek) - komarem ma szeleszczące skrzydełka, więc jest interesujący, natomiast piesek wyraźnie sie juz znudził ::) na razie celowo jej go nie pokazuję, może wróci do łask ::)

Do góry