Hejka. Jutro rano robie test z moczu i napisze jak tam wynikTest z krwi z apteki generalnie nigdy nie jest zbyt wiarygodny.
Zrób normalny sikany jak już musisz. Będzie wiarygodny.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka. Jutro rano robie test z moczu i napisze jak tam wynikTest z krwi z apteki generalnie nigdy nie jest zbyt wiarygodny.
heyy zrobilam dwa testy 14 dni po stosunku 32 dzien cyklu i negatywy troche spokojniejsza jestemTest z krwi z apteki generalnie nigdy nie jest zbyt wiarygodny.
Tylko trochę? To ile jeszcze masz zamiar testowac?heyy zrobilam dwa testy 14 dni po stosunku 32 dzien cyklu i negatywy troche spokojniejsza jestem
Hey nie wiem czytałam na internecie ze mogla sie opoznic owulacja i ze jesli nie pojawi sie okres to trzeba jeszcze testować. Stresuje sie bardzo i chyba za 2 dni powtarzam jeszcze dwa testyTylko trochę? To ile jeszcze masz zamiar testowac?
Test po 14 dniach od sytuacji ryzykownej jest wiarygodny.Hey nie wiem czytałam na internecie ze mogla sie opoznic owulacja i ze jesli nie pojawi sie okres to trzeba jeszcze testować. Stresuje sie bardzo i chyba za 2 dni powtarzam jeszcze dwa testy
Aha. A potem znajdziesz takiego, który Ci powie, że jeszcze tydzień i jeszcze tydzien.rozmawiałam z farmaceutą powiedziala ze za tydzien najbardzirj wiarygodny