• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Potrzebuje pomocy

reklama
Dobra to troll następny jest. Nie wierzę, że nie docierają do głowy podstawowe informacje którymi się produkujesz @Lady Loka
Hey serio jestem bardzo przejęta codziennie z stresu wstaje o 4 nie moge normlanie funkcjonować dlatego przepraszam że tak dopytuje jak ostatnia debilka po prostu codziennie coś czytam chodze porozmawiac z farmaceutka i one mnie tak straszą. Gdybym chociaż miala objawy psm to bylabym spokojna a nie mam nic oprócz wodnistych piersi. Wybaczcie

Hey serio jestem bardzo przejęta codziennie z stresu wstaje o 4 nie moge normlanie funkcjonować dlatego przepraszam że tak dopytuje jak ostatnia debilka po prostu codziennie coś czytam chodze porozmawiac z farmaceutka i one mnie tak straszą. Gdybym chociaż miala objawy psm to bylabym spokojna a nie mam nic oprócz wodnistych piersi. Wybaczcie
Super. To polecam iść do psychiatry w takim razie i przestać się bawić penisem chłopaka. Tyle w temacie

Super. To polecam iść do psychiatry w takim razie i przestać się bawić penisem chłopaka. Tyle w temacie
Hey nie musisz być dla mnie taka nie miła serio nie chce nikogo denerwować po prostu kulturalnie opisuje swoja sytulacje... Popełniłam błąd oddając sie komus i wystarczająco już za niego odpowiadam dzięki

Ja NIGDY nie mam objawów pms 🤷‍♀️ jeżeli nie wsadzal Ci bez gumki to się nie masz czym martwic.
Jezeli wsadzał, to tym razem też, bo po 14 dniach test jest wiarygodny.

Jesteś młodą, ok. Rozumiem, ale ile masz lat, że uprawiasz seks teoretycznie świadomie ale nie chcę zrobić badań b-hcg i boisz pójść po zabezpieczenie? Według Ciebie w ciążę można zajść po miesiącu od stosunku czy jak? Jak nie ma stężenia 14dni po stosunku to nie ma i być nie będzie. A co do zabezpieczenia;
Przecież możesz pójść do mamy i powiedzieć, że potrzebujesz zwykłego badania ginekologicznego bo Cię coś piecze, swędzi, boli cokolwiek. A w czasie badania poprosić lekarza o tabletki, napewno Ci je przepisze bo ginekolog daje tabletki anty nawet na ,,nieregularne " miesiączki.

Przecież możesz pójść do mamy i powiedzieć, że potrzebujesz zwykłego badania ginekologicznego bo Cię coś piecze, swędzi, boli cokolwiek. A w czasie badania poprosić lekarza o tabletki, napewno Ci je przepisze bo ginekolog daje tabletki anty nawet na ,,nieregularne " miesiączki.
hey mam za kilka dni 17 Rozumiem Przepraszam za te wszystkie dopytywania. Tak jak mowiłam naczytałam sie, gadałam z farmaceutką i po prostu ona mnie przestraszyła że to może nie być wiarygodne bo owulacja mogła sie przesunąć itp. Stąd te wszystkie watpliwosci. Jestem zapisana do ginekologa tylko jeszcze długi czas oczekiwania

reklama
hey mam za kilka dni 17 Rozumiem Przepraszam za te wszystkie dopytywania. Tak jak mowiłam naczytałam sie, gadałam z farmaceutką i po prostu ona mnie przestraszyła że to może nie być wiarygodne bo owulacja mogła sie przesunąć itp. Stąd te wszystkie watpliwosci. Jestem zapisana do ginekologa tylko jeszcze długi czas oczekiwania
Ok. Owulacja mogła się przesunąć ale plemniki nie żyją wiecznie. Testy są negatywne, w ciąży nie jesteś. Umów się do ginekologa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry