93kora
Moderator
Dobra to troll następny jest. Nie wierzę, że nie docierają do głowy podstawowe informacje którymi się produkujesz @Lady Loka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hey serio jestem bardzo przejęta codziennie z stresu wstaje o 4 nie moge normlanie funkcjonować dlatego przepraszam że tak dopytuje jak ostatnia debilka po prostu codziennie coś czytam chodze porozmawiac z farmaceutka i one mnie tak straszą. Gdybym chociaż miala objawy psm to bylabym spokojna a nie mam nic oprócz wodnistych piersi. WybaczcieDobra to troll następny jest. Nie wierzę, że nie docierają do głowy podstawowe informacje którymi się produkujesz @Lady Loka
Super. To polecam iść do psychiatry w takim razie i przestać się bawić penisem chłopaka. Tyle w temacieHey serio jestem bardzo przejęta codziennie z stresu wstaje o 4 nie moge normlanie funkcjonować dlatego przepraszam że tak dopytuje jak ostatnia debilka po prostu codziennie coś czytam chodze porozmawiac z farmaceutka i one mnie tak straszą. Gdybym chociaż miala objawy psm to bylabym spokojna a nie mam nic oprócz wodnistych piersi. Wybaczcie
Hey nie musisz być dla mnie taka nie miła serio nie chce nikogo denerwować po prostu kulturalnie opisuje swoja sytulacje... Popełniłam błąd oddając sie komus i wystarczająco już za niego odpowiadam dziękiSuper. To polecam iść do psychiatry w takim razie i przestać się bawić penisem chłopaka. Tyle w temacie
Hey serio jestem bardzo przejęta codziennie z stresu wstaje o 4 nie moge normlanie funkcjonować dlatego przepraszam że tak dopytuje jak ostatnia debilka po prostu codziennie coś czytam chodze porozmawiac z farmaceutka i one mnie tak straszą. Gdybym chociaż miala objawy psm to bylabym spokojna a nie mam nic oprócz wodnistych piersi. Wybaczcie
hey mam za kilka dni 17 Rozumiem Przepraszam za te wszystkie dopytywania. Tak jak mowiłam naczytałam sie, gadałam z farmaceutką i po prostu ona mnie przestraszyła że to może nie być wiarygodne bo owulacja mogła sie przesunąć itp. Stąd te wszystkie watpliwosci. Jestem zapisana do ginekologa tylko jeszcze długi czas oczekiwaniaPrzecież możesz pójść do mamy i powiedzieć, że potrzebujesz zwykłego badania ginekologicznego bo Cię coś piecze, swędzi, boli cokolwiek. A w czasie badania poprosić lekarza o tabletki, napewno Ci je przepisze bo ginekolog daje tabletki anty nawet na ,,nieregularne " miesiączki.
Ok. Owulacja mogła się przesunąć ale plemniki nie żyją wiecznie. Testy są negatywne, w ciąży nie jesteś. Umów się do ginekologa.hey mam za kilka dni 17 Rozumiem Przepraszam za te wszystkie dopytywania. Tak jak mowiłam naczytałam sie, gadałam z farmaceutką i po prostu ona mnie przestraszyła że to może nie być wiarygodne bo owulacja mogła sie przesunąć itp. Stąd te wszystkie watpliwosci. Jestem zapisana do ginekologa tylko jeszcze długi czas oczekiwania