reklama

Potrzebuje porady

Dziewczynki!! Od kilku dni męczą mnie bóle podbrzusza i wycieka ze mnie biały śluz (jak śmietanka ) bez zapachu. Owulacje miałam 13 stycznia a miesiączka powinna przyjść za 3 dni. Objawy te mam dokładnie od 16 stycznia. Infekcja raczej nie wchodzi w gre . Co myślicie ? O czym to może świadczyć?

reklama
To już możesz iść na bete:)
Białego śluzu jest dużo w ciąży bo chroni drogi rodne i ja właśnie zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży to miałam go bardzoo dużo i coś mi świtalo;) bo przed okresem miałam sucho zawsze:) także kto wie;)

Dziewczynki!! Od kilku dni męczą mnie bóle podbrzusza i wycieka ze mnie biały śluz (jak śmietanka ) bez zapachu. Owulacje miałam 13 stycznia a miesiączka powinna przyjść za 3 dni. Objawy te mam dokładnie od 16 stycznia. Infekcja raczej nie wchodzi w gre . Co myślicie ? O czym to może świadczyć?
Myślisz o ciąży? Zrób jutro betę i zobaczysz czy to to co myślisz czy nie?

Jednym z objawów ciazy może być zwiększona ilość śluzu więc wszystko możliwe ze twój organizm tak reaguje. Na początku podejrzewalabym infekcje ale napisałaś ze nie wchodzi w grę więc oby Ci się udało. Trzymam kciuki. Kiedy planujesz testować?

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie zawsze na tak wczesnym etapie ciąży wystepuje mityczny "biały sluz".
Dla mnie nie ma co sie sugerować objawami a po prostu zrobić test po terminie miesiączki.
Tyle razy czytałam o "zalewajacym, białym sluzie" a żadna z tych dziewczyn w ciąży nie była. Ja tez go na początku nie miałam.

Dziewczyny nie zawsze na tak wczesnym etapie ciąży wystepuje mityczny "biały sluz".
Dla mnie nie ma co sie sugerować objawami a po prostu zrobić test po terminie miesiączki.
Tyle razy czytałam o "zalewajacym, białym sluzie" a żadna z tych dziewczyn w ciąży nie była. Ja tez go na początku nie miałam.
Madzia oczywiście każda kobietka inna ja akurat miałam ten sluz biały hehe ale pewnie ze nie ma co się sugerować :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry