reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Potrzebuje wsparcia.

Witam serdecznie wszystkich. Jestem tu nowa . Mam 33 lata. Zawsze miałam regularne cykle 29-31 dni. Ostatnią miesiączke miałam 1 kwietnia. Dzisiaj mija 10 dzień kiedy spóźnia mi się okres. Wykonałam trzy testy. Ostatni w 8 dniu po spodziewanej miesiączce. Wynik negatywny. Do poniedziałku miałam bolą podbrzusza i tkliwe piersi. Teraz wszystko ustalo po za bólem podbrzusza. Kluje, tak jakby rwie mnie. Niestety nie jest w pl tylko w nl. Umówiłam się na wizytę Ale niestety dopiero za tydzień mam konsultacje telefoniczną A po niej dopiero wizyta czyli 2 tyg muszę czekać A bardzo się niepokoje, nigdy nie spóźnił mi się okres dłużej niż 3 dni. Bardziej obawiam się tych bóli jajnikow. Czy ktos byl w takiej sytuacji?? Czy jakos to sie wyjaśnilo? Mam stałego partnera. Ciążę raczej mogę wykluczyć?? Pozdrawiam.

reklama
Rozwiązanie
Hej zgodnie z obietnicą. Właśnie wyszłam od Pani ginekolog. Wszystko w porządku. Tylko w lewym jajniku widać zmiany po torbieli krwotocznej która się wchlonela. Zrobiłam też cytologie wyniki za miesiąc. Prawdopodobnie miałam cykl bezowulacyjny i stąd ten ból podbrzusza. Zdrówka dla wszystkich:)
Właśnie mam to samo. Teraz zamiast na zaplanowanym urlopie w pl siedzę w nl. Pół urlopu martwię się co mi jest...Ale mam nadzieję, że wraz z powrotem do pracy wszystko wróci do normy. A następnym razem w Pl przepadam się porządnie. Tu pójdę żeby się tylko uspokoić. Dziękuję Ci bardzo. Nawet nie wiesz jakiej dodalas mi otuchy..Pozdrawiam ciepło i duzo spokoju i odpoczynku Ci życzę:)

reklama
Hej hej chciałam napisać, że dostałam miesiączke po 12 dniach opóźnienia. Cieszę się bardzo. I mysle , ze to stres tzn mam taka nadzieje. Oczywiście wybiorę się też na dokładne badania. I wtedy też dam znać. Może komuś to pomoże. Ale przynajmniej teraz uświadomiłam sobie że jeżeli chcemy zacząć starać sie o dzidziusia muszę bardziej o siebie zadbać. Pozdrawiam cieplutko.

O właśnie miałam zapytać jak tam? :) a tu proszę jest odpowiedź. Zrób przy okazji badan krwi oznaczenie ilości kortyzolu (hormon stresu) jak kiedyś badania robiłam to był grubo ponad normę a to wpływa między innymi na zaoburzenia cyklu. To tak przy okazji :)

Hej zgodnie z obietnicą. Właśnie wyszłam od Pani ginekolog. Wszystko w porządku. Tylko w lewym jajniku widać zmiany po torbieli krwotocznej która się wchlonela. Zrobiłam też cytologie wyniki za miesiąc. Prawdopodobnie miałam cykl bezowulacyjny i stąd ten ból podbrzusza. Zdrówka dla wszystkich:)

Rozwiązanie
Do góry