reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

ja dziś na wagę stanełam fakt że ostatnio grypa jelitowa mnie dorwała i cały dzięń mało co jadłam ale waga wymarzona już jest 55 kg zobaczymy czy się utrzyma ostatnio z m-c temu było jeszcze 58 ale ostatni miesiąc dał mi w kość szpital choroby dzieci itd więc pewnie to miało duże znaczenie :zawstydzona/y::-(
Noc cóż ale 55kg jest !!!! w 3 m-ce po porodzie zrzuciłam 14 kg jest dobrze po pierwszej ciąży taki wynik osiągnełam dopiero 1,5 roku po porodzie cały czas walczyłam z ostatnimi 4 kg

reklama
Maxwell wstyd się przyznać ale u mnie dzis dieta została przerwana :-( :-(
Ale nie ze względu na moja słaba silna wole a dlatego ze grypa jelitowa mnie dopadła i po całym dniu meczarni wypilam rosół!
Ale jak tylko swoje odchoruje wracam na dietę!!

ja niestety nie moge stosowac diety dr dukana, ale jem podobnie tzn. nie jem ziemniakow, pieczywa, slodyczy i nie pije alko. a poza tym jem warzywa, dwa lub trzy razy w tygodniu owoc i reszte rzeczy tak jak w diecie doktorka.
aha i ostatni posiłek przed 19, bo później tylko woda:-)

Gosia - super, gratuluję (choć nie zazdroszczę drogi, jaką musiałaś przejść, żeby to osiągnąć..)
Inka - zdrówka kochana!!!
2701..- byle byś dobrze się czuła:tak: Ja na razie na Dukanie i wszystko ok..dziś ostatni dzień pierwszej fazy:-) Już jutro warzywa:-):-)

tak z ciekawości dziewczynki zapytam: czy stosowałyście juz kiedys ta diete dukana i wytrwalyscie do konca tej 3 fazy?

Ja jutro wchodzę na wagę, ale czuję że nic nie ubyło w sumie stosuję tą dietę MŻ i sama się sobie dziwie że daje radę ... jutro się okażę ile spadło z moich 73 kg.

Rojku - ja zaczęłam pierwszy raz tą dietę w zeszłym roku (to było moje postanowienie noworoczne, żeby schudnąć), czyli wystartowałam 1 stycznia..po dwu i pół miesiąca, czyli, jak byłam na II fazie - zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży. Wtedy przerwałam dietę. Teraz jest moje drugie podejście:tak:
Żabcia - na pewno coś spadło!!!Podziwiam, bo ja na MŻ się nie nadaję..:zawstydzona/y:

reklama
Do góry