reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
No Patrycja - laseczka z ciebie. A tak a propo palenia to ja też niestety paliłam kiedyś i to też tak ok paczkę dziennie pamiętam to były malboro zielone miętowe ( a drogie) przestałam palić prawie rok przed zajściem w ciąże tak że bardzo się z tego cieszyłam, bo to paskudztwo ale waga niestety troszkę mi podskoczyła jak rzuciłam. Prawie całe życie ważyłam 52 kg a po rzuceniu palenia 58 kg.

Patrycjo- wyklądasz ślicznie!...(jak mnie dziewczęta nauczycie wklejać fotki..- bo ja zawsze przez te zabe- a teraz nawet jej adresu nie pamiętam:(..no i slęczę tu już dobrych kilka godz..próbowałam \tak jak Aletka opisła(instrukcja wklejkania zdjęc)- i nic mi nie wyuchodzi!!!- Pleas-pomocy!..ja cghcę sie pochwalić swoją Niunią:)!

Rusałko ,jak dajesz odpowiedź, to poniżej okna w któym piszesz masz "opcje dodatkowe". A tam "załącz". Klikasz na "przeglądaj" i podajesz ścieżkę gdzie są woje zdjęcia na kompie. I tyle :-)

Rusałko - zdjęcie musisz mieć w formacie jpg w żabie masz adres ten ostatni- kopiujesz go i wklejasz pomiędzy
i to wszystko ::)powinno się udać

piszesz  img  w nawiasie kwadratowym   a  potem [/img] między to adres z żaby tam są chyba cztery więc ostatni

już pamiętam- dziekuję- i zapraszam do działu - chrzest:)- tam poznacie moja Perałkę - KLAUDIę;)

reklama
Do góry