reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Czy któras z was używała może tego pasa poporodowego ??? czy on działa w ogóle i na jakiej zasadzie ?? ściąga mieśnie brzucha do pionu czy może skórę uelastycznia czy jak??

reklama
Ja używałam taki pas , średnio go oceniam . Plusem niewątpliwie jest to że brzuch trzymał się "kupy" nie trząsł się jak galareta :).Nosiłam go w dzień i w nocy , troszke pomógł mojemu brzuszkowi stał się taki bardziej spięty . Minusem jest fakt że jest już za duży i musiałabym go przerobić ....... ale dziwnie się w nim czułam tak jakoś sztucznie , nieswojo . Niemniej jednak jak któraś z was ma kase na taki wydatek to warto spróbować :raczej nie zaszkodzi a może pomoze :)

Witaj Stokrotki:)))))

Ja w 6 tygodniu odzyskalm wage sprzed ciazy a teraz waze nawet kilogram mniej...Tak maly ze mnie wszytko wysysa, moj klocuszek kochany!!!
Oponka zostala, po cesarce nie moge niestety cwiczyc miesi brzuch pozostaja masaze i szczypanko:)))))i troche jest jeszcze tluszczyku na bioderkach a poza tym oki:)))
Juz si nie moge doczekac kiedy pojde na joge:))

;D Ja się bardzo cieszę bo wchodzę już w moje jeansy sprzed ciąży zostało mi co prawda jeszce ok7 kg nadwagi ważę 65 kg a przed ciążą ok 57-58 ale to chyba mój biust >:D ( z czego się cieszę nawet bardzo ) i pupa ( z czego cieszę się już dużo mniej) ale co tam najważniejsze że niunia zdrowa .

wszystkie macie takie krótkie te blizny aż ja z ciekawości zmierzyłam swoją moja ma 15cm
Ell jak dziecko wyjęli przez taką maleńką dziurke

beata8422 to chyba chodzi o rozciagliwosc ciała, rozszerzaja przeciez brzuch, a jest co rozszerzać:))i najwidoczniej tyle im wystarczyło

reklama
Do góry