reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Ja tez zmierzylam z ciekawosci i to samo 13 cm....i cieniutka bardzo, ladnie sie goi..A smarujecie blizny juz jakas mascia??

fusik pisze:
Dziewczyny nie pamiętam gdzie był poruszany wątek staniczków ale w tym dziale to chyba dobre miejsce.
Dotej pory myślałam że staniczek do karmienia nie musi być ładny .... ale tak się żle czułam w tym worku że zaczełam szukać czegoś bardzie seksownego ( dla poprawy humorku) i znalazłam, a w dodatku cena mnie nie zabiła ( ok 50 zł)
www.alles.pl . Kupiłam sobie 3 : 2 szt Mama new, i ten w stokrotki ... są SUPER. Mają co prawda fiszbiny ale bardzo ładnie leżą i nie uciskają nosze je od początku sierpnia. GORACO POLECAM ps mojemu mężowi też się spodobały :) i nie patrzył już na mój obwisły brzuszek  ;D ;D ;D
Fusik a kupowałaś z tej strony co podałaś? Czy gdzie indziej? Ja kupiłam jeden na allegro jak byłam jeszcze w ciąży - czarny mama new, ale teraz jest za mały i musze kupić większy (one są "nieduże" w stosunku do rozmiarówki) ale próbuję znaleźć gdzie najtaniej bo u nas w sklepie po 70 zł !! A ile dokładnie dałaś?

Baśka przepraszam że dopiero teraz odpowidam ... :) podałam stronę producenta i przyznam szczerze że nie wiem czy tam mają sklep internetowy.. musze sprawdzić. Kupiłam bezpośrednio w sklepie producenta w Głownie, mam do niego stosunkowo niedaleko ( jakieś 45 min samochodem) i jeśli czegoś nie pomyliłam za jeden stanik płaciłam 52 a za drugo 54, ale zawsze można do nich zadzwonić i zapytać o cenę - pracują tam miłe kobitki.

Dzięki Fusik - odpowiedziałaś szybko, ja dopiero wczoraj spytałam ;) Pewnie spróbuję na allegro bo tam są po 55 - też niedrogo w porównaniu ze sklepem. A gdzie jest Głowno?

reklama
Ponieważ mam fazę na zamieszczanie zdjęć - pochwalę się wizualnie co robiłam na urlopie w ramach odzyskiwania formy ;D - na samą górę nie udało mi się wejść ale niewiele brakowało- na zdjęciu to już zjeżdżam w dół, oczywiście mój mąż śmigał po ściance wielokrotnie wzdłuż i wszerz...ale teraz razem leczymy zakwasy :) zwłaszcza paluszki po tym bolą

Do góry