reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ell-brawo!!! ja też zaczynam mieścić si w swoje spodnie te troche większe co miałąm tylko wałki ze skóry na brzuchu wiszą...no ale u mnie ten mój rozmiar to 40 :)

reklama
moja mama kazała mi zrobić badania na nadczynność tarczycy, bo kochane ja się objadam, non stop jestem głodna,a chudne i chudne:szok:
napisze tak śniadanie-kolacja po 8-9 kromek chleba...duży obiad, pomiędzy tym podjadanie na maksa, dzisiaj na przykład połowa blachy jabłecznika i makrony, bo u rodzicow odpust:) a do sytości mi daleko:eek:

niezle Ell- ale ja Ci powiem, ze ja mialam dokladnie tak samo jak karmilam piersia...apetyt mialam ogromny, a chudlam w oczach..minus 2-3 kg sprzed ciezy juz po doslownie 2-3 m-cach...gorzej jak odstawilam od piersi 4 kg samo wskoczylo w przeciagu paru miesiecy...:confused2:
ale badanie na pewno Ci nie zaszkodza!:tak:

Kasia :-D
Ell, chudzinko, to ładnie sobie pozwalasz :-) może jednak zrób badania na wszelki wypadek. Chociaż niektórzy tak po prostu mają, i nie pozostaje nic innego, jak tylko się cieszyć :-)

Mi udało się prawie dojść do siebie- niby waga jeszcze nie spadła tak jakbym chciała, ale spodnie już nie trzeszczą na tyłku, więc jest OK :-) za to biust- został duży :szok:

Ell zrób badanie koniecznie bo warto dmuchać na zimne. Ja po ciąży z Madzią tak miałam że jadłam dużo a chudłam- doszło do tego że ważyłam 49 kg i wyglądałam jak anorektyczka i u mnie niestety była to tarczyca. Mam nadzieję że u Ciebie to poprostu powrót do formy:tak:

reklama
Omega 3 chyba wlasnie moja mama brala....

A ja zaczelam cwiczyc praktycznie codziennie lydki...Moj tesc po tym sanatorium tyle fajnych rzeczy sie nauczyl...Wlasnie bardzo wazne by w lydnach i udach dobrze plynela krew by na starosc nie miec zwezonych zyl lub takich rzeczy jak ostatnio Adama babcia(zylaki otwarte-amputacja nogi)No i cwiczenia bardzo proste...Wystarczy stawac na palcach a za chwile ciezar na piety przenosic...po wieczornej kapieli polewam nogi zimna woda...:tak:Czasami zapominam pryzznam sie bez bicia :-D

Do góry