reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

a ja zjadlam dzis 6 nalesnikow z dzemem i do tego 2 z serem ,wczesniej porcja budyniu,potem duza kawa z bita smietana ,nastepnie zaciagnelam zupa i ledwo zyje...az zasnelam na moment :-D

reklama
Pati, ale się uśmiałam - głównie z tego zaśnięcia. Nie ma jak dobrze sobie podjeść. :-D

Ja się nieco ograniczam jedzeniowo, bo przeszkadzają mi ze 3 kg. W sumie tendencja jest dobra, bo w zeszłe lato ważyłam 63 kg, a teraz 60 kg. Idzie powoli, ale w dobrą stronę. No i mieszczę się w spodnie, które w zeszłe lato były nieosiagalne. Jeszcze żeby ze 3 kg zrzucić i byłoby idealnie.

Widzisz Mamoot ja zamiast sie kurczyc to ja puchne...a tu wesele za pasem...trzeba brac sie za siebie...a paznokcie popekaly,wlosy wolaja o swieza farbe i z bokow troche tlusczu trzeba sie pozbyc...ale jakos mialam dzis tak ze nie bylam glodna a jadlam i jadlam i ciagle bylam nienajedzona tak w pelni...az wmk koncu przesadzilam..aha,ja jeszcze miedzy tym dwa jablka wciagnelam..a. wszystko to w ciagu godziny:sorry2::zawstydzona/y:

Pati, ja tez miewam takie "zarte dni". Zwykle w drugiej połowie cyklu. W pierwszej mogłabym czasem prawie nic nie jeść.
A Ty w ogóle laska jestes to mi tu nie mów o odchudzaniu :-D :-D

Ja tak mam tuz przed okresem wtedy mogę zjeść wszystko nawet czekoladę zagryzać kiszonym ogórkiem i popić mlekiem a do tego lampka wina i to mi idealnie wszystko pasuje

cholera mogłabym już dostać ten okres, bo już od roku jestem przed okresem , jeszcze trochę i będę się kulać ;-):-D

Pati- dobre!:D nie ma jak porzadnie zjesc! ...ale jak tak bedziesz sobie dogadzac to co bedzie tanszce ubranie Ciebie czy wyzywienie?:D (to byl zarcik)
Ty wiesz, ze jestes laska i z czasu do czasu mozna pozwolic sobie na wyzere...tez mam nieraz takie dni..a teraz ...to coraz czesciej ..o zbijaniu zbednych kg..niedlugo bede myslec..bo jeeest co zbijac! fuck!!!!!10 na plusie!
Irmo- lacze sie w bolu..........:D

wiecie co ,zjadlam se jeszcze wczoraj przed spaniem 4 nalesniki :-D a dzis na sniadanie zjadlam taki kawaleczek cod bagietki doslownie pol cm.rubosci i 5 cm szerokosci i jestem najedzona :-D:-D

reklama
Pati a moze Ty masz tasiemca?:D..bo nie wiem gdzie Ci to idzie...;)..albo albo - zaciazylas?:p

Do góry