reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja też ćwiczę już 3 miesiąc regularnie 2 razy w tygodniu na fita chodze i widze postępy , fałda na brzuchu jakby mniejsza wbijam się w spodnie sprzed ciąży (ale te które były troche za duze :D) za to wagowo to zostało jakies 6-7 kilo jeszcze i ani drgnie... oj ciężko to idzie :baffled: a czasu mało, mało...

reklama
Ketotifen to taki syropek antyalegriczny - o działaniu antyhistaminowym i antyanafilaktycznym (cokolwiek to drugie znaczy?) dostaje 2 razy dziennie po 1,5 ml i lekarz planuje odstawiać dopiero po 10 m-cu, najpierw mówił że spróbujemy odstawić po 3 cim m-ce ale zmienił zdanie - nie wiem jak to działa na tak długą metę chociaż jak ja brałam alleric to tez długo - to nie działa doraźnie...Muszę podpytać jeszcze alergologa swojego czy to nie bedzie miało jakichś negatywnych skutków tak długo brane

Ell a czy mi sie wydaje czy jeszcze niedawno narzekałaś ze jesteś za chuda a tu proszę widze ze teraz jesteś z siebie super zadowolona tak trzymaj

Ze mną nie jest tak źle, bo został mi 1 kg po ciąży. Ale wolałabym żeby było mniej o 3-4 kg... Poza tym gdzieś mi się zapodziała talia. Większość starych rzeczy pasuje, ale niektóre przyciasne w brzuszku.:-( Co robic, widać tak to już jest.

Ell a czy mi sie wydaje czy jeszcze niedawno narzekałaś ze jesteś za chuda a tu proszę widze ze teraz jesteś z siebie super zadowolona tak trzymaj

bo teraz jak od czasu do czasu sobie poćwicze to ciało zaczyna jakoś lepiej wyglądać:)))), wczęśniej wszystko było takie sflaczałe....ale z piersi to i tak mi pewnie flaki ziostaną, nie wyobrazam sobie jak beda wygladac, gdy przestanę karmić

ja nie karmię już piersią (właściwie karmiłam może z 2 tygodnie) a cycki mam jak afrykanka ... załamka wstydze sie rozebrać ... jak sie nachyle to jak flaki wiszą...i smaruje wszystkim co sie da całą ciąże smarowałam i co ?? NIC ... chciałam na operacje juz sie wybrać ale mnie nie stać (kosztuje 10000 w W-wie ):baffled::baffled::baffled:

Emilianka 2 tyg tylko karmiłas i nadal flaki do tej pory ?
bo ja właśnie kończe karmienie i też flaki sa ale miałam nadzieje ze niedługo wróci do formy ]
narazie jeszcze niczym nie smaruje bo boje sie ze Oliwce to zaszkodzi

reklama
Emilianka silikon chcialabys sobie wewalic???? Bo jak tak to cholera po lapach zaraz da!!!Nie rob sobie tego-nawet jesli cie bedzie na to stac...Wez zobacz jak to wyglada...Tosz to sztuczne...Ja juz jestem (zreszta nie tylko ja) tego zdania ze lepiej gorsze a swoje...Wszystko dojdzie w swoim czasie do normy...tylko cierpliwosci kobity...) 9 miesiecy przygotowywalo sie nasze cialo do porodu wiec i tyle tez potrzebuje na regeneracje...Moja mama urodzila 3 dzieci i nie ma flakow do dzis...Jakos wszystko wrocilo do normy...No ale kazdy ma swoje zdanie i swoje cycki wiec robi co chce...Ja tylko tak od siebie pogadac se chcialam...;-):-D;-)

Do góry