reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Dziewczyny ,żeby cycochy tak na dobre doszły do fasonu,to około 3 lata .Tak przynajmniej u mnie było jak urodziłam Martynkę,ale teraz po maxim to chyba juz nigdy nie dojda do siebie:no: :no:

reklama
Ja mam wrażenie, że miałam jeszcze większy brzuch po porodzie. Czułam się jak w 4-5 miesiącu. Teraz chyba mam taki jak przed ciążą, ale skóra bardziej wiotka...

Ja to w sumie ostro schudłam - jakieś 4 kg mniej niż przed ciążą, ale skóra na brzuchu nie jest taka, jak była. Jakaś taka matowa, nienapięta... Chyba trzeba będzie zacząć ćwiczyć. Ale w pracy dzisiaj dziewczynom oko zbielało :) Chyba spodziewały się foki :)

haha u mnie też mimo że jeszcze 7 kilo zostało (ja widze ze jestem grubsza) a w robocie to myślały chyba ze jak wróce to będe taka sama jak w 9 miesiącu napuchniate tylko z dzieckiem na ręku :-D:-D i mówią że dobrze wyglądam :baffled: kłamczuchy :-D

Głuszek nieźle nieźle a można wiedzieć co stosujesz ?? Karmisz piersią?? Nie pomyślałam też mogłam takie foty strzelić :tak: byłoby fajnie popatrzeć jak sie sytuacja poprawia...moją mobilizacją są ukochane dziny w które musze wbić moje 4 litery choćby nie wiem co...

reklama
Aska dawaj adres!!!!!Koniecznie musze poslac Ci pudelko czekoladek...Musisz przytyc bo chudzinka jestes..Ale dobrze Cie rozumiem bo mam to samo-jak mam stres to nic nie umiem przelknac-chudne w oczach...Po pol kawalka chleba wszystko mi sie cofa normalnie...Mam nadzieje ze szybko problemy sie rozwiaza wszystkie i pokazesz nam sie usmiechnieta i nieco okraglejsza...Trzymaj sie kochana...

Do góry