reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
a ja doła załapałam jak sie namierzyłam strojów i staników dziś - nic nie kupiłam na te moje zwisy:( brzuch tez kiepski....na pocieszenie spodnie i bluzeczki w Orsayu bo przeceny oczywiście na calego :)

Ło matko, niezła cena. Powiedz jeszcze, że w promocji :-D

Fredka, jak tam dieta?

Ja się do diet nie nadaję, ale staram ograniczać słodycze i piweczko, bo osatanimi czasy sobie nie odmawiałam, i boczki jakoś urosły, nawet nie wiem kiedy.

Nie pokażę, bo się wstydzę :-D ale są, bo wylewają się zza spodni, i dwie bluzki, które były OK, podjeżdżają mi do góry i odsłaniają to, co mnie drażni. Nie mówię, że spasłam się jak prosiaczek, niemniej jednak tu i ówdzie ciut przy dużo się zrobiło.

reklama
ja mysle KAsia ze tylko na psyche dobrze zrobi bo Syla to zgrabna dupeczka :-)

A ja dzis wrocilam do starych nawykow-czyli nachos zapiekane z serem :-D

Do góry