reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

A dzis juz calkiem dobrze :-)Widzisz ty ekspresowo chudniesz a ja ekspresowo tyje :-D Boki mi narolsy i brzuch na maxa...Zjadlam na sniadanie salatke,ale tak mi sie slodkiego zachcialo ze zjadlam 4 kinderki :-D

reklama
Pati- ale ja wciaz mam 7 kg do zbicia!!!:Owiec jest z czego zrzucac,,,tylko fakt- wszystkou mnie w sadle ...dupsku i udach...;/..rece nogi .patyki;/..a cyc wielkosci glowy Gracjana ..jak mi ostatnio A zasunal..:D

Rusiu!!!!!!! Ty grubasie!!!!!!:-) Ja przy tobie to potwór!!!!!!!

Ala raczkuje i ciągle mi coś wyrywa. Teraz próbuje odłączyć mi lapka.

oj Fredzia-przesadzasz..fajowa babka z Ciebie!!!
Gracjan teraz tez na cycuuuu...reszta poszla na zakupy...mnie polozna- czekanie na nia udupiloooooo:>

tu Pati mi nawet kosmetyke walneli:p wiec skorzystalam- tn.cieli w tym samym miejscu ..a ze mi sie wczesmoej bliznowiec zrobil(takie zgrubienie na kilka milimetrow -wzdluz..to poprosilam i zrobili tak, ze go usuneli i wyg;ada lepiej niz prxed...plastyka:D;)
a Ty laska to nie wiem skad te 2 chcesz zgubic;/?

No to git Ci zrobili :-)
No ja mam troche w bokach...i juz mi to przeszkadza...wiec dzis kolejny dzien na salatkach... :-)wlasnie zajadam na sniadanie :-)

Rusia skad ty ta energie czerpiesz i jak Ci sie tak udaje chudnąć mi tam tak nie leciały kg w dół a w góre to i owszem szybko, mam chyba talent do tycia;)

reklama
energie to ja mam..checi tez..tylko tak mnie nastraszykli, zejak nie przystopuje to sie ..rozejdzie..ze hamuje jak moge...i tez obioadow (oprocz goolabkow- mniam) nie jem...tylko na salatkach, owocach...chudych, gotowabych miesach jade...
aa codziennie - obowiazkowo- salatka z awokado- mniaaam!
pomidor, oghorek, awokado, oliwki, ser feta, badz szynka, oregano, bazylia------------ide zaraz wciagnac:p

a co do mojego ciala...miesni 0;/...odliczm dni by zaczac cwiczyc!..od wrzesnia zapisuje sie na silownie/basen/aerobik! duuzo moich kumpekli chodzi wiec dolacze:)

Do góry