reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

hahaha ja tez luubie:p i mi brakuje - i chociaz wiem,. ze nie wolno ..to podciagam :p...

Kasiu -powiedz ze nie lubisz dac w palnik?:D hahahahaaa

reklama
ja wogole np.nie widze przyjemnosci w piciu wodki.... nie smakuje mi to...i nie lubie wogole miec fazy.... ale np.na imprezach pije wodke z redbullem... ale zawsze na przemian z woda... i zauwazylam ze mi to bardzooo pomaga :-)

a mi już brakuje zimnego piwka - reszty raczej nie, wina nie moge bo mi łeb po nim pęka, wódka tylko czysta bo taka najlepiej wchodzi i bez skutków ubocznych- no ale to bardzo od święta mi się zdarza;) (wesele czy cóś)
a teraz dwa lata bez alkoholu i tez nie jest źle ;)

Syla szuka do grupy AA :-D Kasia mow ze lubisz :-D bedziemy mieszac i piwo juz za piwem smakowac nie bedzie :-D Np.moj brat...ten to wogole nie piije i jak juz to takie babskie piwka typu reds :-D i Adam teraz go na whiski naciagal... juz widzialam ze mojemu bratu na sama mysl sie niedobrze robi... :-D ale dzielnie chcial wypic ze szwagrem... po pierwszym lyku to jakby denaturatu sie napil go wykrzywilo :-D:-D ale wyciagnelam go z opresji...polalam mu piwa ...a on zdo tego dolal sobie soku malinowego i sprite...po czym stwierdzil ze polskiego Reddsa zmiksowal :-D jemu to wogole dwa damskie piwa i szumi w glowie...ale ja tam sie ciesze -przynajmniej w ojca nie poszedl.... ;)

reklama
Do góry