reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

my wieczorkiem jak dzieci poszly spac- niemalze tradycyjnie- lampka czerwonego winka;)...a i wczoraj jeszcze w lozku zajadalismy sie melonem i arbuzem ..jak kiedys nie przepadalam za arbuzami, tak smialo pisze baardzo lubie:p...
i dieta cud:D - ja wczoraj zamiast obiadu chyba pol kilo loda waniliowego:O:)...z polewa truskawkowa
do zbicia jeszcze 4,5 kg sprzed ciazy;/...(ale chcialabym by wiecej zjechalo...tak z 6...

reklama
ja 4 dzien juz chyba bez piwka ,winka itp. ;) nawet mialam dwa dni przerwy od paierosow :D no prawie trzy bo dopiero na 3 dzien wieczorem spalilam dwa..
Powinnam tez sie opanowac z jedzeniem... ale jak ?hahahaha a dobrego arbuza chetnie tez bym zjadla..melony mi smakuja ale do domu nie kupuje bo az tak to mi nie smakuja ;) ale taki schlodzony w knajpie do szampana lubie :-)

ja w niedziele kupilam 2 melony i arbuza...jak jechalismy do taty na trasie...wszystko poszlo- byly taakie slodkie!!!..i wlasnie tez lubie pokroic w kosteczki i chwilke w lodowce potrzymac...mniam!

na diecie ..nie jem kolacji...mlody na cycku a 4,5 kg nie chce ruszyc..ba - nawet rowerek wyciagnelam no i trzaskam km...moze jakies marne 100 g zjechalo..leeeeeeee....;/

Karmie...(toz mlody wiecznie niemalze na cycku wisi:O...budzi sie m.wiecej co 3 h...i zazwyczaj wytrzymuje bez kolacji, -..ale wczoraj myslalam, ze kipne..wymieklam i zjadlam...;/..
dzis ide na ur. sis i taty i jej chlopaka(taki rodzinno-przyjacielski sped;)..no i diete pewnie zawiesze

reklama
Do góry