reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja kłade się spać o 23.00-24.00 i wstaje o 7.00 (ale ostatnio chłopcy wczesniej się budzą). Teraz jak jestem w ciąży, to zasypiam o 21.00-22.00. A idealnie wysypiam się, jak śpię 9 godzin (hehe, mało realne), najlepiej od 23.00 do 8.00 :-)

Rusiu, u mnie zawsze Marcin był lepszy w usypianiu chłopców (oczywiście od kiedy argument pt. "mamusine mlesio" sie skończył). Własnie ze względu na ten stoicki spokój i cierpliwość. Od dawna zasypiają sami, ale jak czasem śa jakieś cyrki, to nadal Marcin lepiej sobie radzi. Może dlatego, ż eja mam zawsze 100 spraw do załatwienia i nie jestem w stanie wyczekac wystarczająco długo. :-)

reklama
nie wiem czy chudnac :-D Takie fajne mam piersi ze az szkoda by bylo :-Durosly mi ,zjedrnialy :-) az sama sobie co chwile w dekold patrze :-D za to A ciagle mietoli :-D ;-)

ja 3 kg na plusie..ale chcialabym zrzucic tak z 6...choc bardziej zalezaloby mi na ujedrnianiu..ale tym zajme sie po powrocie z PL...:p..
Pati, Kasia- no widuje Was czesto na fotkach:p..i kieruje moje zapytanie ..:p- gdzie? z czego? po co?...LASSSSKI!!!nie zabierajcie sobie tego sexapilu...;)
Mamoot - za takie jedrne cialko niejedna by ...;)dala sie pokroic:D

Rusia dobrze piszesz. Ja jak narazie stanęłam z odchudzaniem. Może dlatego, że zima się zbliża i czas chomikowania się zaczyna. A może dlatego, że Adam częściej w domu. Ale i tak jestem z siebie dumna.

reklama
Do góry