reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Mój kolega chodzi na sqasha w Krakowie na Zakopiankę - chwali sobie. U nas oczywiście nie ma :-/
Zbiorowa Zumba - lubię to! ;-)

Mój kolega chodzi na sqasha w Krakowie na Zakopiankę - chwali sobie. U nas oczywiście nie ma :-/
Zbiorowa Zumba - lubię to! ;-)

ja na squasa poszlam raz - przyznam że przy mojej kondycji o mało nie wyzionełam ducha, a na pewno wyplułam wszystkie wnętrzności, dzień po - gorzej niz po kacu , ale jakbym poćwiczyła to przy najmniej moja J.LO by się zmniejszyla :-D

hahaha i ja lubie to:pPPPP
J.LO - dobre:)))))))))))

ja chcialam tu na jazde konna...ale daleko ode mnie i kosztowne;/////////////// kopie dalej w necie szukajac czegos blizej i taniej

moja Duska meczy nas by zapisac ja na foodball kids (jak lazi i truje:p...wiec od kolejnego semestru moze ja zapiszemy...balet stwierdzila, ze ja nudzi;/...

reklama
Noemi by chciala konie...ja mam tu kilka stadnin koni w okolicy..dwie nawet bardzo blisko ale ceny bardzo wysokie...tu zbiera sie sama smietanka...np.paul van dyk ma swojego konia... no i nie mozna przychodzic na jednorazowa lekcje tylko zaraz na cale miesiace ;) ale gdzies dalej napewno cos fajnego znajdziemy...mysle ze od wiosny zaczniemy uczeszczac :) no i cos z plastyka zwiazane koniecznie ;)

Do góry