reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
tak palnelam...no na pewno przy 182 z waga 65-8 to juz taka szczuplo-chuda bedziesz:)))))))..wiec zalezy kto co lubi;)

Dobrze mówisz! 70 będzie git, chociaż jak mówię, na zdjęciach wyglądałaś super a nie wiem ile ważysz. Czasami waga to tylko cyferki a jak się wygląda i czuje - to jest najważniejsze
I miałaś już twedy 182? O maj gad!

Nieźle ja się też muszę wziąć za sebie. Niby wg wskaźników waga ok ale jakoś chciałabym mniej- gdybym miała ważyć tyle co za panny to musiałabym 10 kg zgubić. Ja głównie muszę się pozbyć oponki z brzucha bo niestety zima i siedzący tryb życia się na nim odbiły ale ostatnio wygrałam kije do nordic walking więc zacznę maszerować a do tego dorzucę może właśnie basen ze 2 razy w tygodniu

Sylwia to ja Ci chyba do pachy nie dosiegam - 156 cm :-) normalnie zeby ze soba pogadać musiałybyśmy listy pisać :-)

reklama
Do góry