reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Patrycja, zazdroszczę atrakcji.:tak:

Baśka, najlepiej wyrobić dziecku dowód. Trzeba podać powód dlaczego takiemu maluszkowi wyrabiasz papier, to piszesz, że planujesz wyjazd zagraniczny. Zdjęcie musi być specjalne, takie tam odpowiednio ustawione. Wszystkiego się dowiesz w urzędzie. No i jak bejbis ma swój dowód, to może wyjechać np. z babcią, bratem, czy innym opiekunem. A nie tak jak kiedyś tylko z tym, do którego dowodu był wpisany.

Ja jeszcze tej procedury nie przechodziłam, ale też mam zamiar. No i są jakieś jazdy z podpisem. Bo taki maluch musi mieć podpis, a przecież się sam nie podpisze. O to musisz popytać w swoim urzędzie.

reklama
Baska nasza Noemi ma swoj paszport...Specjalnie musiala miec zdjecie paszportowe robione na bialym tle...

a atrakcje fakt super-juz nie moge sie doczekac bo jade pierwszy raz,ale z opowiesci znajomych podobno rewelacja:-D

a ja jutro idę do Pubu z mini disco :) Mamy w pracy małe spotkanie "integracyjne" i IDE :) !!!!!!!!! Uśpię wieczorkiem małego i na 21 dojadę .... może nawet posiedzę do 24 ... ale super mam tylko nadzieję że mały się nie obudzi tacie :)

pewnie, że sobie poradzi, tylko jak mały obudzi się na cycka wcześniej niż jak ja wrócę to może być mała histeria bo butelki nie pociągnie... ale budzisię zazwyczaj dopiero ok 3-4 więc mam nadzieje że tej wersji będzie się trzymał.. już nie mogę się doczekać :)

reklama
no to ja już po nocnej eskapadzie :) REWELACJA. Mały jakby wyczuł że mamusia musi gdzieś wyjść i zaczął robić się senny godzinę wcześniej niż zwykle (posłuszny chłopiec), więc o 19.08 mój synek już lulał. Poczekałam do 20 aby mieś pewnośc że dobrze zasął i hop na disco. Wróciłam o 24!!!!! Ależ się ubawiłam, wytańczyłam i wyśmiałam chociaż to zaledwie pare godzinek. Polecam wszystkim.......Mały ani razu się tacie nie obudził, a na cyca wstał dopiero o 6 rano... super

Do góry