reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

No a jak dlamnie beatko to wygladasz bosko :-) , jak zobaczyłam twój płaski brzusioto aż się rozmarzyłam ;-) :-) .
No i sobie teraz troszke posmęce ;-) . Zauwarzyłam że oststnio niesamowicie źlemi w swoim ciele (też to macie/miałyście?!). Tosmutne bo nawet przed mężem wstydze się rozebrać :zawstydzona/y: .Wydaje mi się że wszyscy gapią się na moje krągłości i podśmiewają . Starm się z tego żartować, sama mówie na siebie "gruba " ale coraz bardziej mi to przeszkadza....

reklama
ja co do figury ogólnie to nie a po porodzie to poprostu czułam sie super seksi bo brzucha od początku prawie nie miałam a piersi były jak dla mnie to duuuużo większe niż zwylke normalnie się tak cieszyłam a teraz co....???? nie dość ze zmalały to kaput!!!! dobrze ze w ubraniu tego nie widac
a miałam nadzieje ze choc troche w nich zostanie

Beata-SWietna FIGura... :tak: :-)
U mnie tez jeszcze z 5-6 na pusie...chociaz jak zapowiadalam ze bede cwiczyc tak tylko na slowach zostalo-ale trzymam diete-nie objadam sie.a wrecz jem malo jak na moje mozliwosci...:sick:

Beatko, co mogę dodać? Dziewczyny już wszystko powiedziały.:-)

Ja jestem na zero po ciąży, ale nie obraziłabym się na zgubienie jeszcze co niego. Kg są ok, ale brzuszek niby taki sam, ale lekko sflaczały. :-( I tali a trochę nie ta, a była niezła. Dużo zależy od tego w co się ubiorę.

Beata super, ja zazdroszcze... nie mieszczę się w swoje ciuszki z przed ciąży ... a i cyc nadla wielki ( 80 E - F) , przy moin wzroście 156,5 cm jest olbrzymi więc nik nie patrzy na mój obwisły brzucholek... na szczęście mężowi się nadal podobam ....

no widzisz więc u Ciebie patrzą zamiast w oczy to na piersi hehee
a tym bardziej przy takim wzroście to pewnie wydają sie jeszcze wieksze

reklama
Mi się na razie udaje raz na tydzień na basen - tzn na razie 3 razy pod rząd - niewiele ale zawsze....Sylwia-trzymam kciuki :)

PS - z innej beczki - zrobiłam sobie dziś morfologie - anemii jak na razie nie ma ale normy raczej w dolnych granicach - o wiele gorzej niż w ciąży - i juz mnie denerwuje że wszyscy mi ostatnio mówią że jestem blada...w sumie półtora roku prawie się nie opalałam!!!

Do góry