reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Nie no, w taką pogodę to tochę niebardzo. Choć nie powiem, biegałam kiedys w czasie mżawki/lekkiego deszczyku. No ale było zdecydowanie cieplej!

10 km, podziwiam, ja bym pewnie padła po 2 :-D
Urlopujemy się w tym tygodniu, ale domowo, bo już na ten rok budżet wyjazdowy wykorzystaliśmy, a poza tym doprowadzenie do stanu używalności mojej żuchwy wymaga niestety dużych nakładów finansowych, no i w związku z tym prawie codziennie chodzę na fitness i wszyscy razem na basen :-) Marta zaczęła pływać- co prawda z głową w wodzie (maska i rurka oczywiście w użyciu), ale zawsze coś :-) paskudna pogoda popsuła nam plany, bo mieliśmy się wybrać do zoo, Łazienek, ogrodu botanicznego, skoczyć do Nieborowa, a tu lipa... Liczę na to, że zrobi się choć trochę cieplej, bo w piątek mamy w planach wypad do Białowieży. No ale wracając do tematu, mimo wzmożonej aktywności fizycznej waga nie chce pokazać ani trochę mniej.

Kasia, pieknie - tak codziennie na fitness!
Wiesz, te moje 10km, to tak spokojnie, truchcik, a nie szybki bieg, bo wtedy padłąbym tak jak i Ty po 2 km ;-)
Fajnie, że Martuś pływa. Myślę, że lepiej że z głową pod wodą, niż na "żabkę dyrektorską" ;-)

reklama
Do góry