reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja niestety nie znalazlam ostatnio czasu na silownie..zaniedbalam basen..ale za to smigam codziennie na rowerku stacjonarnym 10-20 km:-)

reklama
Kasiu nie jestes sama ja też leniuszek się zrobiłam nic mi się niechce .... ale wybieram sie od miesiaca na basen hehe .... :D Fajnie, że wrescie mamy wiosne zaczynam nabierać ochoty na rowerek :) Rusałko masz gdzies fotki swojego brzuszka robisz zdjęcia jak to było z Klaudusią :)?

niestety nie robie ...i troche nad tym ubolewam..ale czasu niestety juz tyle nie mam...Jestem w UK sama..wszysko na mojej glowie..szkola, dom, jeszcze do niedawna dorywczo pracowalam, allegro i Klaudia...ledwie znajduje czas na spokojne poklikanie;/..

ale wczoraj byllismy na basenie..od 13-16:) a dzis obowiazkowo rowerek:)...a i tak rosne:D

Ja sobie w Polsce schudlam... :-) wogole chzba sie poprwilam-nie pije praktycznie alkoholu.. jak juz to bezalkoholowy leszek bo jezdze autem :) wogole jazda autem nie ma dla mnie juz zadnego tabu...czasami sam sie dziwie co ja wyprawiam...Ale uwielbiam ten wzrok facetow jak ich wyprzedzam prawie dwie paki na liczniku a oni mi rady dac nie moga :-D

reklama
Do góry