reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Milcz bo guma!!!!!! :-D zadnej ciaz mi tu prosze nie wmawiac...poprostu takie dobre te nalesniki byly :-D i mialam mega gloda... :-D

reklama
no ja przy Klaudii mialam 10 kg na finiszu...wiec;/... ale ostatnio mnie kolezanka podbudowala - bo powiedziala, ze sadzila, ze bede wieksza:D ..a tu maly brzuszek...no czuje sie inaczej, ale co tam...
Mamoot - mow do mnie jeszcze - chcialabym tak zrzucuc tyle co TY!
W zeszlym tyg poznalam dziewczyne, ktora przytyla 30 kg...byla z rocznym chlopczykiem...nie wierzylam taka drobniutka blondynka :)

Taaaa 10 kilo to pryszcz!

Ja tak jak Mamoot ew okolicach 20 na plusie miałam ale za to świetnie się czułam i nic mi nie dolegało, nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych.

reklama
ja tez fizycznie czuje sie ok ..moge biegac skakac..nawet wczoraj z Duska wywijalysmy tance;)...bo i te kilkudniowe skurcze minely...ale ten sen dzis...bryyyy masakra..watrobka ze mnie wylatywala:O:O:O....a ja dzwonilam na pogotowie do Polski:O...panika;)
ale mam ochote na szaszlyki...(reklama wlansie leci...az mnie skreca!...:O no..a waga sie bede bardziej przejmowac po...;)

Do góry