reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
to chyba razy dwa-(pomnozyc musze) bo on jak prawdzwy facet - jedzie na mnie-tudziez we mnie - jak na lysej kobyle..:D

Ja się zastanawiałam, co Rusi tak dobrze idzie, a ona z pomocnikiem :-D

Tak czy siak na ambicję mi wjechałaś Rusiu, jak nie będzie padać, dziś rower idzie w ruch :-) trzeba wykorzystać to, że będę w domu o cywilizowanej porze, wychodzę dziś z pracy o 14, bo o 15.15 impreza w przedszkolu.

ja na ten watek nie zaglądam, żeby się nie denerwować. Powodzenia z jazdą na rowerze. Podziwiam Was za wytrzymałość i silną wolę. Ja latem nie wychodzę na plażę.

reklama
co do pogody...u mnie dzis wieje..leje..coprawda bylismy na miescicie Klaudia w samej katanie, a ja w sweterku..ale zmarzlysmy ze hej...
Fredzia przesadzasz kobito! jestes piekna kobieta - nie wiem skad ta niska samoocena!!!

Do góry