reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Pati, u nas dziewczyny męczą się z windykowaniem klientów, wyjątkowo słabo ostatnio płacą, może zaproponuję, żeby Cię zatrudnić :-) tylko inni będą zazdrościć, jak Ty będziesz pić, a oni nie :-D

reklama
A ja po alkoholu nie jestem agresywna:-) a ostatnio za to nasza kierowniczka daje czadu ze normalnie sam jej widok doprowadza mnie do furii chetnie bym wystrzeliła seryjke z kałacha

u nas dzis ja jestem nie do zycia! ..ale to z przemeczenia- jak wstalam o 5 to..czekalam aby A wstal- od 6 jeczalam, ze juz kuzwa nie mam sily!- w przyszlym tyg zawijam samochod, a on niech jezdzi rowerem- szczegolnie, ze u nas pelnia lata!...a ja biore auto,....no masaklra..przed 10 mialam juz 3,5 km na liczniku, krupnik dla Duski zrobiony i dla A fasolke po bretonsku..teraz chwile odpoczywam i zaraz startuje dalej..by wszsytko zalatwic przed 15..a miedzyczasie skocze na plotary do kumpeli an ogrod:p...poopalam sie to mi bedzie lepiej!

bo u mnie teraz to nawet polezec w ciszy nie mozna..nowe bloki..i obok znowu cos buduja...jol!mlotki, kopary,..nie no zajebie sie! takie mam nerwy!

reklama
poniekad tez dlatego Kasiu, ze moj szanowny maz nei umie wylaczyc poduszek w nowym aucie i jezdze na krotkie trasy..a dalej on prowadzi a ja siadam z tylu...choc wzielabym auto dzis juz..bo wstal dlatego tez wczensiej, ale przypomnielismy sobie, ze paczke z Pl pozniej trzeba odebrac-wieczorem k.jego pracy..no wiec tak czy siak..musialabym ja jechac..a to kawalek...no dzis ma stanac na ch i to wylaczyc!...

spalam- dopiero sie obudzilam..zaraz wychodze po mala...nic nie zalatwilam..sily mnie opouscily i odplynelam...

Do góry