reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

a ja leze sobie..wszystko mnie wkurza...staje na wage- jestem przerazona..czuje sie jak wiezien swojego ciala..koncowka ciazy mnie dobija! i ta zgaga..to sobie pomarudzilam...:p

reklama
Tu ludzie to czesto zamawiaja do piwa... ale ja np.tez robie jako dodatek do salatek :-) no ale skonczyly sie dobre czasy bo normalnie stowe bede wazyc :-) polecam z ostra papryka tez :-)

No ja też się upasłam jak prosie i jakoś tak zrzucić ciężko. Pewnie organizm przestawił się na starość na pobór kalorii z kosmosu:)

Hehe. Ja mam ostatnio też napad na jedzenie ale to w związku z comiesięczną przypadłością. A tak się męczyłam żeby ładnie w bikini wyglądać a tu po ostatnich deserkach już brzuch dostałam. No ale co mam się przejmować. Byliśmy tu ostatnio na plaży nad Morzem Północnym i jak zobaczyłam że tu wszystkie babki w bikini chodzą nawet takie co dobrze ponad 100 kg mają to się przestałam przejmować. No ale mimo wszystko trzeba się na silownię zapisać bo inaczej lepiej nie będzie:-D

reklama
Noo, jak kiedyś jak jeździłam do Szwecji do pracy to lubiłam chodzić na plażę- dookoła prawie same wieloryby i ja przy nich jak laska nie z tej ziemi się czułam :-D
A żrę ostatnio jak smok. Niby też przed comiesięczną przypadłością, ale przecież na hormonach jadę, więc chyba nie powinno to wpływać, i nie wpływało- a od trzech miesięcy bardzoooo!

Do góry