reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Sylwia odkąd Ala zaczęła raczkować i często jeździmy na działkę wszystko powoli mija. Dużo też pływam. No i waga lekko zaczęła iść w dół. Jest ciężko bo nie mam silnej woli ale jakoś idzie.

ja wczoraj poruszalam sie....coprawda po bylo mi slabo..jak po maratonie-czulam wycienczenie i w szyji mnie dusilo, ale wesolo bylo-pogralismy troche w badmintona:)...a wieczorkiem odwiedzila nas sis z chlopakiem..i siorbnelam nawet malego slabego drina:p....

reklama
Kasiu- bo po pierwsze czuje sie jak wiezien w swoim ciele,,,marze o tym by moc samej normalnie funkcjonowac..a po drugie jest co zbijac..niestety...;/..

Do góry