reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Pati, ja już chyba się bardziej niecierpliwię niż Ty :-D sikaj dziś, teraz są takie testy, że jak już termin @ minął (albo i 2-3 dni przed) to można sikać w dowolnym momencie dnia, niekoniecznie rano, i zezna prawdę :tak: tylko trzeba powiedzieć, że się taki chce, bo są i zwykłe, mniej czułe.

Ostatnia edycja:
No to ja za po, godziny bede w aptece a za godzine obwieszcze Wam nowine :-D jak dostane taki test co to o kazdej porze mozna robic ;-) a jak co to jutro :-D ale Adam wlasnie mi napisal ze juz sie cieszy i czuje ze jestem :-D

nie ma prezentow :-D nie jestem :-D przynajmniej tak wynika z testu...i niby nie chcialam byc ale jakos tak dziwnie :/ jakos tak nie wiem-niby nie chcialam ale chcialam :-D a jak zapytalam mloda czy chce siostre albo brata to wkurzyla sie i powiedziala ,ze ona nie chce ani brata ani siostry tylko PSA :-D

reklama
Do góry