reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Pati, ja też pierwsze słyszę o tym occie. A takie ładne wow zawsze jest miłe ;-)
Sylwia, zdaj potem relację - jak przeżyjesz ;-)

dajecie czadu laski!
no ja dawno nie bylam w markecie z dwojka dzieci...zmeczona po przedszkolu...ze spiacym/glodnym Gracuchem...nerwica, aerobic...full speed:p...

teraz saczymy pifko:))))))))

Świetne ćwiczenia, duzo powera, kameralna sala byłysmy tylko w 5, pracuja wszystkie mięsnie. Bardzo pozytywnie a potem pilates. Dzisiaj mam wbrew pozorom duzo energii

No ja o tej Zumbie to juz mysle i mysle...az w koncu znalazlam ale niestety ostatnie czasy to ja kuzwa nawet na rowerek nie mam czasu-badz sily...mam taki zapiernicz ze szok...castingi ciagna sie jak flaki...konca nie widac...no ale potem kasa bedzie lepsza...jak zawsze cos za cos... Kasia a zumba to cos takiego

YouTube - Zumba Fitness Basic Steps Demo

reklama
Do góry