reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
to my tu z Syla dryblasy ja mam cos ok 178..o ile nie wiecej...tzn ja jestem pewna!, ze tyle mam ale jak staje kolo lasek i mi swkiercza, ze maja po np. 175 i ja jestem o glowe wyzsza, to juz sama nie wiem ...hahaha

boshe...zaraz wymarsz a my w pizamach....do pozniej :*

Ja mam tu kolezanke..ma cos 180cm... a moze ciut wiecej...po dwojce dzieci chudzinka...nie moge nigdy oczu oderac od jej dlugich,zgrabnych nog :-) :-D
a podane to wiadomo-kazdy lubi jak jest ladnie :) mozna zaserwawac byle co a jak z pomyslem podane to zaraz robi sie wykwintniejsze ;)

tak samo jak mowia ze" ladna miska jesc nie daje"... ale... ja uwazam ze z ladnej miski ladnie sie je :)

reklama
Do góry