reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

No serio Sylwia. Nie mam ani jednego buta na obcasie:sorry2:Nie potrafię chodzic na obcasie:dry:I jak widzę nieraz laski chodzące na obcasie jak jakieś koczkodany, to stwierdzam, że nawet nie będę próbowała, bo nie chce tak wyglądać. Na obcasie trzeba umieć chodzić a nie jak z kupą w porach;-)

reklama
U mnie nie będzie wytrwałości:-(Wczoraj wieczorem dostałam takich bóli żołądka że masakra. Rzuciłam wszystko w cholerę. No i gadałam z moją panią dr i nie mogę ot tak sobie dietować bo niestety niektóre rzeczy mi szkodzą np nabiał i zbyt duża ilość wapnia. Normalnie przedawkowałam;-)No ale zmieniam styl- odrzucone produkty wracają a ja będę liczyć kalorie- to zdecydowanie łatwiejsze

szkoda ze nie przyjzalam sie Twojej pupie :-D

ja u siebie lubie usta,zeby,oczy... na chwile obecna piersi ;) a przed ciaza lubilam o wiele wiecej rzeczy...

reklama
Do góry