reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja sie ladnie streszczylam i jutro robie ostatni casting i mam od czwartku pelen luz do poniedzialku rana
a wiec w czwartek ide biegac... mam tu kolo siebie taka sciezke zdrowia normalnie bo w lesie w wokol woda...i tez duza skarpa ze schodami wiec bede wbiega i zbiegac
musze pupe wytrenowac
uda i brzuch ... popoludniu przejade sie po jakies wdzianko na fitness i w piatek smigam z kumpela
)))
patrycja24berlin
echhh to musi byc taki "klik"
moj ostatni weekend jakos pozytywnie mnie nastroil...i moja funfele tez...
dzis mialam prawdziwy dzien zainteresowania od samego rana
ona tak samo...nawet niedobry jej facet chyba oprzytomnial... zyc sie chcee.wiosna...nareszcie kurtki wiosenne poszly w ruch...no osrac sie mozna ze szczescia
hahahaha

a ja w ramach diety wciagnelam 3 kawalki pysznego cieplego jablecznika ktory upieklam
Pati- przeslij troche energii.....ja martwie sie zdrowiem dziadka, tecia...u rodzicow sa male problemy i mnie to wszystko jakos przytlacza...
Pati- przeslij troche energii.....ja martwie sie zdrowiem dziadka, tecia...u rodzicow sa male problemy i mnie to wszystko jakos przytlacza...
patrycja24berlin
Lapcie energie i zapal
Rusia mam nadzieje ze ustabilizuje sie wszystko u Was ...
Rusia mam nadzieje ze ustabilizuje sie wszystko u Was ...
Pati, to chyba do mnie Twój zapał dotarł, bo wczoraj byłam na fitnessie od miesięcy. Byłam na stepie - 45 minut. Jak przyszłam wyglądałam jak burak (zawsze zmęczenie "wywala" mi na twarz), jak się wykąpałam nadal wyglądałam jak burak. Ale nie żałuję i w piątek idę na BPU ;-)
patrycja24berlin
Dzis deszcz....i juz mi cisnienie troche opadlo
ale jutro nie ma bata... jak nie pobiegam to na rowerrek wskakuje 
a w piatek niech sie wali i pali bede na fitnes...ale ja planuje z 2 godziny
a w piatek niech sie wali i pali bede na fitnes...ale ja planuje z 2 godziny
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
I ja tez czuje wiosnę, chociaż wśród znajomych same kłopoty w związkach;-) i ja często powiernikiem jestem.
Ale ja doskonale wyciszam sie na saunie, i orbitek tez znowu poszedł w ruch no i zostało mi jeszcze ostatnie 5 kg do zrzucenia do upragnionej wagi ehhhhhhhhh
Ale ja doskonale wyciszam sie na saunie, i orbitek tez znowu poszedł w ruch no i zostało mi jeszcze ostatnie 5 kg do zrzucenia do upragnionej wagi ehhhhhhhhh
Podziel się: