reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja w ramach odtłuszczania mojej J.LO uskuteczniałam dzisiaj spacerki - 2 godzinki z Ulą a potem jeszcze z Danielkiem i Ulą z przedszkola :-) ale słonko było dzisiaj wyborne :-)

reklama
A ja sie ladnie streszczylam i jutro robie ostatni casting i mam od czwartku pelen luz do poniedzialku rana ;) a wiec w czwartek ide biegac... mam tu kolo siebie taka sciezke zdrowia normalnie bo w lesie w wokol woda...i tez duza skarpa ze schodami wiec bede wbiega i zbiegac :) musze pupe wytrenowac :) uda i brzuch ... popoludniu przejade sie po jakies wdzianko na fitness i w piatek smigam z kumpela :))))

echhh to musi byc taki "klik" ;) moj ostatni weekend jakos pozytywnie mnie nastroil...i moja funfele tez... :-D dzis mialam prawdziwy dzien zainteresowania od samego rana :-D ona tak samo...nawet niedobry jej facet chyba oprzytomnial... zyc sie chcee.wiosna...nareszcie kurtki wiosenne poszly w ruch...no osrac sie mozna ze szczescia :-D hahahaha

a ja w ramach diety wciagnelam 3 kawalki pysznego cieplego jablecznika ktory upieklam:D

Pati- przeslij troche energii.....ja martwie sie zdrowiem dziadka, tecia...u rodzicow sa male problemy i mnie to wszystko jakos przytlacza...

Pati, to chyba do mnie Twój zapał dotarł, bo wczoraj byłam na fitnessie od miesięcy. Byłam na stepie - 45 minut. Jak przyszłam wyglądałam jak burak (zawsze zmęczenie "wywala" mi na twarz), jak się wykąpałam nadal wyglądałam jak burak. Ale nie żałuję i w piątek idę na BPU ;-)

Dzis deszcz....i juz mi cisnienie troche opadlo ;) ale jutro nie ma bata... jak nie pobiegam to na rowerrek wskakuje :)
a w piatek niech sie wali i pali bede na fitnes...ale ja planuje z 2 godziny :)

reklama
I ja tez czuje wiosnę, chociaż wśród znajomych same kłopoty w związkach;-) i ja często powiernikiem jestem.

Ale ja doskonale wyciszam sie na saunie, i orbitek tez znowu poszedł w ruch no i zostało mi jeszcze ostatnie 5 kg do zrzucenia do upragnionej wagi ehhhhhhhhh

Do góry