reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Syla to ile juz zrzucilas?

ja jeszcze forme jezykowa postanowilam poprawic i od dzis pieszemy sobie smysy z kolezanka tylko po niemiecku :)

reklama
ja jezdze na rowerku, wczoraj spalilam 570 kalorii, dzis rano z bucila mam 3,2 km na liczniku...Gracjan doi cyca, a waga stoi w miejscu!

Pati zrzuciłam około 10 kg na dziś bo mnie szczyciło;p jakaś grypa żołądkowa się przyplątała zostało jeszcze troszkę. Jakieś 4-5 kg ale czuje sie o niebo lepiej, chociaż garderobę cały czas wymieniam.

Jak przestanie padać to zaczynam spacerować z moimi kijkami do nordica, żeby ciało nabrało elastyczności.

ja juz nie chce chudnac a rzezbic sie...osiagnelam 62 kg.moze brzmi duzo...ale moja twarz juz tak zdrowo nie wyglada...nie chce byc szkieletem... :-D
2 godziny dzis wytrzymalam praktycznie caly czas cwiczac... wypilam dwa litry wody przez ten czas...poszlam na czczo...i po calym treningu slabo mi ciut bylo ;) ale zaraz po tym poszlsmy na salatke z kurczakiem grilowanym...teraz zajadam jablko... wogole jestem w szoku ze tyle wytrzymalam...ciekawe jak jutro bede sie czula...

a 10 kg.sporo...nie bedziesz za chuda?

reklama
Kasiu zdrówka :) ja też świeżo po grypie, jeszcze kaszel mnie męczy i jakaś słaba jestem, a na wadze 77,5kg :)

Pati 62 kg to waga ok :) nie brzmi dużo ;)

Syla to ile teraz ważysz?

Do góry