reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja mam z nivea

a ja teraz odprezylabym sie np. opalajac z drinkiem w reku, bez dzieci z dobra kumpela/psiolka obok...albo dobra ksiazka, ..badz masaz w jakims klimatycznym miejsciu i tez sauna mnie odpreza

lubie tez i tak zazwyczaj ostatnio sie odprezam:-Djak mam wszystko zrobione(inaczej psychicznie nie wyluzuje i sie nie odprezam), lezec w sypialni(mam sloneczna ) czytac, ablo buszowac po necie!

reklama
zadalam to pytanie mojemu A ...odpowiedzial masaz na plazy jak w Egipcie, sex , jacuzzi i milion dolarow na koncie- wowczas czulby pelen luz;/...hahah

hahaha -no niezle :-D wszyscy szukali pewnie po omacku"wlacznika" :-D

ja zadzwonilam wczoraj do babci tej co kiedys do niej chodzilam sprzatac,prac,wozic itp. i ona mi mowi ze jakis tam chlopak sie smiertelnie we mnie zakochal :-D i ze moj telefon chcial i wogole... ze z wielka ochota do niej przyjezdzal a tu zonk-patrycji nie ma :-D wogole teskni za mna babcia strasznie i juz dwie osoby zwlonila...i nie moze nikogo znalezc co by jej tak przypasowal jak ja...strasznie mile to bylo...poprosila mnie czy bym mogla chociaz pouczyc ja obslugi komputera... ;)))

reklama
Ja w ramach wiosennych porządków rozpoczęłam nordic walking z moją teściówką. Po pierwszym razie była masakra ale i kilometrów nawaliłyśmy i co najbardziej nie nogi bolały a ramiona od machania kijami. Ale fajne to bo nie męczące

Do góry