reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

wlasnie ja tez jade na wesele..i chcialam chociaz odrobine ladnie wygladac...jak nie figura to chcialam chociaz opalenizna zaswiecic a tu widze ..nici...cale szczescie NOEMI bedzie grala pierwsze skrzypce...bo kazdy oprocz mojej mamy pierwszy raz ja zobaczy ;D ;D

reklama
patrycja -ale ty masz ciemną karnację to się nie przejmuj. Co do rozstępów to ja na brzuchu nie mam (smarowałam sie całą ciążę oliwką) za to uda i biodra - tragedia - juz bym wolała miec na brzuchu ....../ a na rozstępy te które się zrobiły to nawet mi super kremy za 200 zł nie pomogły więc ......

A ja w ramach powrotu do formy zaliczyłam dziś pierwszy fitness i powiem wam że czuję się jak nowonarodzona. No i z kondycją nie jest wcale tak źle inni wymiękali a ja jakoś dałam radę. ;D ;D ;D Już się nie mogę doczekać następnych zajęć no chyba że mnie wcześniej zakwasy dopadną.
A i wcale mi się biust nie odpadł ;D ;D ;D ;D A niunio smacznie śpi od 4 godzin ;D ;D ;D

Sumka - gratuluje zamozaparcia!!!!!
Ja troche cwicze w domu ale raczej takie na kregoslup, zeby mi nie siadl, w czwartek ide do gina to sie zapytam co moge cwiczyc
A juz wrocilam do wagi sprzed ciazy
Wszyscy mowia ze nawet wygladam szczuplej:))))

Jak bosko - 4 godziny....te tak chce!!!

Ania76 jak to zrobiłas:? ja od razu po wyjściu ze szpitala też byłam z siebie zadowolona bo nie wyglądałam jakbym urodziła dziecko a co dopiero parę dni temu
ale do tej pory niewiele się zmieniło myślałam że będę szybko bardzo gubić ale w porównaniu z tym co było przed ciążą to nie jestem zadowolona zostało mi 5kilo no i mam więcej w pasie

a ja to chyba nigdy juz nie wroce do normy. :mad: jak ja pozbede sie tych boczkow...brzuch to jeszcze jeszcze ale najgorzej ta sloninka po bokach :( ::) z tym to mozna latami walczyc...wogole jak zobaczylam na zdjeciu jakie mam plecy to kurde wnet z krzesla spadlam...boge z pudzianowskim sobie pione przybic... ;D

65.kg..ale plecy mam rowne z tylkiem i prawie zero wciecia...kupic cos dla siebie to normalnie jak wygrac w totka.. ;D
proponuje dla porownania zebysmy powklejaly swoje fotki z przed i po ciezy...co wy na to`???

Ja też mam okropne boczki :mad: na plecach wiszą mi po bokach takie fałdziochy że fuj i też tyłek równy z plecami. No i niestety nie mogę się pochwalić że mi się brzuszek wchłonął, bo dynda mi między nogami ;D, no ale cóż się dziwić skoro miałam monstrualny brzuch w ciąży. Ale nic to jutro znowu biegnę na ćwiczonka, a po wczorajszym nawet zakwasiki mnie nie złapały.
Patrycja tak mnie zachęciłaś że chyba też poopalam się na solarium bo za tydzień idziemy na wesele męża siostry, więc trzeba jakoś się podrasować... ;D ;D ;D

reklama
ja musze powiedziec jednak ze oprocz slicznej corci i zdrowej przedewszystkim ciaza zrobila jedno dobre ze mna...NIE PALE TYCH SMIERDZACYCH;OCHYDNYCH I WSTRETNYCH PAPIEROCHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a palilam prawie paczke dzinnie i za cholipe nie moglam ich rzucic...

Do góry