reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Fusik-to nawet Danielo dal ci pospac po imprezie-SUUUPER...

J jak bylam w polsce to tez sobie poszlam na impreze...I bylo rowniez swietnie...A niunia byla u babci na sluzbie...Tyle ze ja wrocilam o 03:00...,no ale by nie musimy karmic cycusiem...
Jak to fajnie jest czasami gdzies wyjsc...i niczym sie nie martwic....TAK ZA DZIWNIE SPOKOJNIE...:szok:

reklama
no to rewelacja fusik, ale to było wiadome! Danielek to grzeczny chłopczyk!

Ja musz się pochwalić zapisałam sie na siłownie i chodze trzy razy w tygodniu i musze powiedzieć że już widac efekty:tak: , mam jeszcze ochote zapisac sie na basen ale chyba narazie nie znajde na to czasu:baffled:

nieubłagalnie zbliża się dzień w którym muszę wrócic do pracy :-( jakoś się dziwnie rozleniwilam :eek: jakbym w domu na tyłku siedziala i nic nie robiła :confused:
Nie wiem czy jestem w formie odpowiedniej do tej "walki" w pracy:confused:
Dzieciątko oddaje do żłobka i martwi mnie ze bedzie chorowało a ja sama no cóż :sick: ... zostało mi jeszcze 3-4 kilo ale to już kosmetyka :baffled: - pewnie już zostanie ;-) . Wczoraj odwiedziłam fryzjera...i bardzo mi to chumor poprawiło prawde mówiąc trochę się obawiałam bo poszłam z polecenia do nowego salonu:szok: i jestem zachwycona w końcu wyglądam jak biały człowiek i mogę ruszać do boju
...jakby ktoś chciał namiary to polecam gorąco Kabacki Dukt 1 więcej na priva:-)

emilinika moja Otylka będzie od stycznia w żłobku, może otworzymy sobie temat oddzielny i wspólnie będziemy siebie wspierały :happy: , też strasznie boję się chorób, ale myslę sobie, że jakoś to będzie. Taka kolej rzeczy, niestety:no:

ell ja od początku bylam nastawiona na te choróbska ale w zeszłym tygodniu zaprowadzałam małą po kilka godzin żeby się przyzwyczaiła no i ja też oczywiście :eek: no i stało sie zachorowała ... miała biegunke, wymiotowała, straszne dopiero ją podkurowała i boje się znowu ją tam oddać :sick::-(

reklama
Ojjj biedna Martynka...:-(

A ja za tydzien bede w polsce i juz umowilam sie z kumpela ze bedziem chodzic na aerobik,basen i saune...no i solarium oczywiscie...Mam zamiar intensywnie trenowac bo chce zaskoczyc mojego Adama jak do nas dojedzie przed swietami...:-) :-) :-) :-) :cool2:

Do góry