reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Pati - gratulacje, idziesz jak burza!!!
Sylwia to pijesz tak, jak ja:) no jeszcze czasem owocowe herbaty ale nie przepadam, mogłabym wytrzymać na tym co napisałąś spokojnie...
a w Lidlu siebie i Pawła obkupiłam w sportowe ciuchy, 5 stów zostawiłam ale myslę że warto - na dłużej w końcu będzie...
ja przed świętam miałam prawie 3 kilo mniej niż na Boże Narodzenia ale juz pewnie trrochę nadrobiłam:( zważę się w przyszłym tygodniu jak opuchlizna świąteczna zejdzie;) a od jajek wysypki dostalam...

Ostatnia edycja:
Dzieki za gratki...ale jak pisalam wpadlo 2 na plus... wiec trzeba walczyc znowu... Powiem Wam ,ze ja juz najzwyczajniej w scwiecie nie moge jesc "swojsko" u mamy czy babci... po swiatecznym obiedzie tak zle sie czulam ,ze musialam zwymiotowac...dopiero wtedy poczulam ulge... ja juz tylko chude rzeczy moge...i cieszylam sie ze wreszcie wracam do domu i wroce do swoich nawykow... swojego jedzenia... Nie wiem w pl. sie pilnowalam u ammy ,ale lezenie na kanapie przez 3/4 dnia zrobilo swoje :-D no i pijanstwo :-D Ciasta zjadlam dwa kawalki... wiec duzyyy sukces...Nie chcialam wcale ,ale tak mi wiercili dziure w brzuchu ,ze musialam skosztowac :-)

Rusia ja oprocz tego ,ze dietka lekka to sport i stosuje CLA z zielona herbata i L-carnityne :-)

A zielona herbate tez kocham i czerwona i z pokrzywy-to moja podstawa :-9 No i wreszcie przestalam pic kawe rozpuszczalna :-D Bo ekspres stoi porzadny ,a ja kupowlam to swinstwo :-D Ale teraz juz koniec od miesiaca ...No i mam zamiar kozystac jeszcze z fusow po tej kawie jako peeleng :-) Dzis zaczynam :-)

zel do mycia ciala i fusy z ekspresu :-) u mnie wypadaja takie sprasowane w krazek ale jak wysychaja to normalnie sie rozpadaja...wiec zel zmieszam i jade z koksem :-) Moja dawna kolezanka tak kiedys robila i mowila ze duza poprawa skory,mniej cellulitu...ale trzeba regularnie stosowac :-)

Baśka a u Was takie dostępne te rzeczy w Lidlu, bo jak u nas jest coś fajnego, to 5 minut po otwarciu już nie ma:-D
Pati, ale eksperymenty robisz - fajnie jak będą dawały efekty:tak:

reklama
Kasia u nas z wieloma rzeczami podobnie, po nike to mi Paweł z rana poleciał bo pracuje obok a jak ja bylam po 12 to juz tylko 2 pary w rozm 36 zostały ;) ale jesli chodzi o spodnie i koszule trekingowe i bluzki do biegania to było tego sporo a ja byłam po 12 więc spokojnie...wiadomo że to nie ta jakość co w Campusie ale jak dzissiaj tam ceny obejrzałam to mi szczena opadła -porównywalne spodnie za które dałam po 50 zł firmowe są za 200-300 - wiem że różnica pewnie jst ale ja przy swoim użytkowaniu weekendowo-wycieczkowym nie wyczuję:) a taka kurteczka wiosenna mi się spodobała Alpinusa...ale 600 zł hmm, spasowałam ;)
będę w Lidlu polować na sandały dziecięce bo w tamtym roku fajne były takie z zakrytymi palcami (myślę o Bartku bo dla Karola rozm 32 to już nie takie) bo nie mam takich 26-27 po Karolu a na "Bartki" mi się nie uśmiecha wydawać...

Do góry