reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

U mnie calkiem niezle :) 22 kg mniej, gdyby tylko nie te biodra :mad: A co do wagi to chyba tylko dlatego tak leci, bo zero niabialu i mleka (wiec i slodycze odpadaja). Ale jak bym czasem zjadla jakies pyszneeee ciacho!!! ::)

reklama
Sekju, Antares. Miauczysz rasowo ;D.

No i nie wiem, czy to można zaliczyć do kategorii "powrót do formy", ale mogę się wpisać na listę gotowych do ponownego zapłodnienia ;D. Żem dostała okres. Oby teraz tylko formy nie zalać... ;D

u mnie tez stoi waga :-( ech ale ja wcinam slodycze teraz juz bastuje bo nigdy nie schudne ,
Karolla ja przed ciaza tez mialam 75 cm w tali a teraz 80 na glodniaka .....

a u mnie cisza nie wiem czy tamte dziwne cos to byl dziwny ores czy nie...ech....

a sama prosze o nilapanie za slowka, ale ores mi sie spodobal ;D
A wiec chcialam powiedziec ze ja ores mialam 3 kwietnia i od tamtej pory cisza, ale ja sie tam ciesze ;D (chociaz niewiem czy to oresem mozna nazwac, raczej to bylo plamienie i trwalo 3 dni )

... przeciągasz się, wyciągasz, ziewasz i otwierzasz oczy... i słyszysz wrzask dziecka pozostawionego pod czujną opieką tatusia, który właśnie ogląda mecz...

Jaaaa??? w zyciu...
Wkońcu dzisiaj mam dzień odpoczynku od dziecka tzn słuze tylko za podajnik zarełka.
Poza tym synuś spędza czas z tatusiem. Jeden mecz przy komputerze (fantastyczna gra o nazwie Hattrick) w połączeniu z gadulstwem na czacie. A teraz mecz w telewizorni.
Aaa, no musiałam ich obu wyprowadzić na spacer bo inaczej to nie oderwaliby sie od monitora...

Tylko dlaczego Krzyś ma dzisiaj dobry dzień i nie wyje?????

reklama
:D :laugh: ;D Moja Mysza była wczoraj cały dzień u teściowej - większość czasu przespała, nie płakała wcale. Dzisiaj spędziła dzień z tatusiem - większość czasu przespała, nie płakała wcale. Jutro zostajemy same - będzie wyła od rana i domagała się noszenia na rękach. Tak to jest niestety. Tylko dlaczego...?????????????

Do góry