reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
U mnie 4 kg pozostały do wagi z przed ciąży ale nie wiem kiedy je zgubię bo niczego sobie nie odmawiam - codziennie lodzik musi być ;D  muszę się opamiętać bo się tak rozbisurmaniłam, że szok ;D

Biodra jeszcze3-4 cm musząsie zejśc (mam taką nadzieję) ;D a talia no jeszcze jakieś 6-7 cm ;D

Kira25 pisze:
A spieszyc sie trzeba z tym spadaniem z waga :-), bo
USTALILISMY DATE SLUBU :-)
Przestane byc panienika 12 sierpnia o godzinie 13:20 :-)
No to Pięknie Kira, czekamy na foty, opisy i w ogóle... :)
My ustaliliśmy (a właściwie ja ustaliłam :p), że Nie bierzemy ślubu w zimę, bo ja zamarznę (podobnie jak jesienią i wiosną), ani latem, bo się Piotrek zgrzeje :p Ale tak serio, to młodego trza przecież ochrzcić...

Dziekuje, Kachna i inne gratulujace :-)

Nie wiem, czy bedzie sie czym pochwalic, bo... ja chyba nie bede miala zdjec ze slubu ;-(
Przez moje fotograficzne "przygody" mam jakies takie wypatrzone podejscie do zdjec, ze za nic nie chce takich, jakie sie u nas tradycyjnie robi na slubach.
Znam dwoch fotografow (no moze 3 ), ktorzy by mnie zadowolili pod tym wzgledem, ale... na 2 z nich mnie nie stac ;-(, a trzeciego nie moge poprosic o zdjecia ze wzgledow prywatnych ;-)

Rozmawialam dzisiaj z tym fotografem, ktory ostatnio robil nam zdjecia z Mala... zobaczymy, ale jego to chyba nie bedzie chcialo moje kochanie, bo to jego kolega i w ogole ;-(

reklama
to ja juz wole od razu isc na odpust...
bo jakos tylko z tym mi sie to wszystko kojarzy..

ale spoko... cos wymyslimy

Do góry