reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Karola, dogodzi, dogodzi :-)
Ja tam kocham moje 180 cm. i nigdy nie chcialam miec mniej :-) (no moze tylko, jak spotykalam przefajnego faceta, ale byl nizszy o glowe ;-) )
Ale strasznie podobaja mi sie takie na maksa filigranowe kobialki. Takie w okolicy 155 i o wadze piorkowej ;-)
Podobaja mi sie do ogladania, ale sama sie nie zamienie :p

reklama
wracajac do wagi... to bleh.... niby waze tylko 2 kg. wiecej niz przed ciaza, ale wygladam, jakbym wazyla z 10 wiecej ;-)
Sama waga nie jest miarodajna.
Przed ciaza bylam raczej umiesniona i zylasta. Teraz tluszczyk... widomo, ze on jest lzejszy niz miesnie, wiec na te same kilogramy, co bylo tkanki miesniowej, wchodzi go zdecydowanie wiecej ;-)
Ale biore sie ciagle za siebie, tylko... zapal mi mija ;-(

A wczoraj mój mąż powiedział, ze mam niezły brzuszek jak na 7 miesięcy po porodzie :cool2:

nie przejmuj sie Karola jak rozluźniam bebech to mi też taki wyskakuje... ostatnio poszłam na górę do teściów i coś się ich pytam a teściu tak na mnie patrzy i mówi: "przyznaj się, znowu w ciąży jesteś!!!" :zawstydzona/y::eek::baffled:

Moj maz mnie tam tylko slownie dopinguje w odchudzaniu, bo sam to wpiernicza, wszystko na co mu ochotka przyjdzie. Kurcze, ze faceci to na wszystko moga sobie pozwolic, a nam to zaraz w d......e i w biodra, juz nie mowiac o brzucholu, wejdzie. Ech, szkoda gadac, caly czas walcze, moze wyrobie sie do 40stki:szok:

nie przejmuj sie Karola jak rozluźniam bebech to mi też taki wyskakuje... ostatnio poszłam na górę do teściów i coś się ich pytam a teściu tak na mnie patrzy i mówi: "przyznaj się, znowu w ciąży jesteś!!!" :zawstydzona/y::eek::baffled:

Hehe Misia to byl komplement - znaczy, że mu sie podoba i ze nawet płaski :-). A twój teścio - szkoda gadać. Chociaż pamiętam jak moja mama mnie o cos podobnego zapytała jak Mati miał gdzieś z pół roku, moze troche więcej.

Hehe Misia to byl komplement - znaczy, że mu sie podoba i ze nawet płaski :-). A twój teścio - szkoda gadać. Chociaż pamiętam jak moja mama mnie o cos podobnego zapytała jak Mati miał gdzieś z pół roku, moze troche więcej.

no ładnie, a ja przeczytałam na opak, że masz brzuszek jak w 7 miesiącu ciąży :zawstydzona/y: ale slepa jestem :happy:

reklama
Do góry