reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

ja w sumie malo jem ale ciagnie mnie do slodyczy;/ :p Brzuszek mam malutki tylko zostal taki flaczek jak to moj chlopak mowi i nie wiem jak mam sobie z nim poradzic, do tego rozstepy...:( juz sie do nich przyzwyczailam ale na dniach zabieram sie do cwiczen:)

reklama
ja nie ćwiczę, bo nie wiem czy mogę ..

brzuch nie najgorszy, troszkę wiszącej skóry, rozstępów ciążowych brak
jedynie na piersi mam takie małe

Ariska-to ja ten etap nic nie jedzenia(najlepiej) -miałam z tydzień temu,a teraz jak odkurzacz:)

oj chodzą za Mną te ciastka San-a a do sklepu jutro to muszę się obkupić.
I jak tu gubić kilosy...jak się chce:)

Ja wczoraj pobiłam rekord, bo jadłam częściej niż moje dziecko;) Jak tylko weszłam do kuchni, to coś brałam - biszkopta, jabłko, banana, kanapki... masakra normalnie. A waga jak zaklęta stoi od 2 tygodni....Zauważyłam, że zwężają mi się biodra, bo już się wciskam w więcej rzeczy;)

dziewczyny nie martwcie się że dużo jecie - bo te nasze skarby nas zjadają więc potrzebujemy więcej kalorii i energii. Ja po każdym kamieniu wymiatam lodówkę - tak potwornie głodna jestem
Jeśli żywienie jest zdrowe i racjonalne to nie mamy prawa przytyć.
No ale ćwiczenia by się przydały. No niestety trochę brzuchola mi zostało, a na tym etapie to już niespecjalnie mi się podoba więc trzeba się wziąść za pracę nad mięśniami...
Tylko że.... mi się nie chce ;)

Ostatnia edycja:
mnie zaś suszy , co się budzę w nocy to aż mam usta posklejane
ale co do jedzenia apetyt mi zaś zmalał i mój się kłóci że mam jeść więcej

a na siłę ciężko

reklama
Ja tez mam apetyt, ale boje się szaleć w kuchni, zeby Ala nie miała wzdeć...zaczełam pić herbatkę rumiankowa, chyba coś jej pomaga:)

A co do ćwiczen, mnie też sie nie chce Damqelle :)

Do góry