Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

O macieży, to faktycznie zadajesz trudne pytania. Co do pytań do pediatry to rozumiem, że chodzi o zweryfikowanie wiedzy ludowej ;-), ale a'propos gina to jedynie wiem o co chodzi z tarczycą. Uuuu nie chcę się nigdy dostać pod twój krzyżowy ogień pytańZacięcie naukowca? ;-)
Do gina m.in.: po jakim czasie prób zaczyna działać i jak, czy badanie tarczycy ma sens, czy (a ew. potem: kiedy i jakie) badania partnera, czy stymulacja clo na podglądzie, co po clo - i czy dokądś odsyła, co myśli o inseminacji, itp. To taki mój "wstępny" zestawik ;-)
Do pediatry m.in.: co to za czerwone plamki (naczyniaki) i czy to coś groźnego, czemu stosunkowo niewiele przybiera na wadze, co robić gdy czuję że mam mało pokarmu, czy mój pokarm nie jest za "cienki" dla dziecka, kiedy trzeba dziecko dokarmiać, itp.
Przyznam, że te dla pediatry mam słabiej opracowane - miałam szczęście od razu dobrze trafić![]()

ja przez 12 dni spadłam o 2,6kg,
ja narazie mam -2kg
Wow, ja też tak chcę :-(. Jezdem grubaaaaa
, a samodyscyplina u mnie leży i kwiczy....Ogień kieruję wyłącznie na lekarzy-patałachów ;-) A gin dostaje cięższym kalibrem, bo muszę (musiałam! - oby do tego nie wracać...) wiedzeć, czy jest z kim rozmawiać ;-)O macieży, to faktycznie zadajesz trudne pytania. Co do pytań do pediatry to rozumiem, że chodzi o zweryfikowanie wiedzy ludowej ;-), ale a'propos gina to jedynie wiem o co chodzi z tarczycą. Uuuu nie chcę się nigdy dostać pod twój krzyżowy ogień pytań![]()
Gdyby nie los, to byłabym kwadratowa - bo pojęcia nie mam o samodyscyplinie, wyrzeczeniach i nie POŻERANIU wszystkiego, na co akurat mam ochotę 
na siłowni...