reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

Już się tak nie chwalcie długością cyklu..mnie nie przebijecie...kiedyś na 3lata mi zanikła miesiączka:szok:ale nie byłam u lekarza bo mi z tym wygodnie było:cool2:

ja bym psychicznie nie wyrobiła :szok:
jak ostatnio spóźniała mi się 5 dni, to dostawałam zajoba :dry: a wcale się ciąży nie spodziewałam ;-) i nawet pod uwagę nie brałam :-p

reklama
ale miałyście przeboje z miesiączka.:szok::szok::szok::szok: ja mialam dokładnie co 28 dni rano hehe wiec jak nie dostalam w 29 dniu cyklu to oooo coś nie tak hehehe

3 lata:szok::szok:to juz jest cos...
ja bym tez oszalała...aczkolwiek poł roku to tez nie mialo..ja tam zadnych dolegliowsci nie mialam wrecz czułam sie superowo :)

oooooooo szalona...:szok:i pewnie poszłas dopiero jak się o dzidziusia staraliscie i nic nie wychodziło???
Właściwie to tak.Z tym,że miesiączke już miałam kiedy związałam się z M.Jednak ze wstydu przed badaniem dopiero jak chcieliśmy dziecko to poszłam do gina.
ja bym psychicznie nie wyrobiła :szok:
jak ostatnio spóźniała mi się 5 dni, to dostawałam zajoba :dry: a wcale się ciąży nie spodziewałam ;-) i nawet pod uwagę nie brałam :-p
Ja w tedy też ciąży nie brałam pod uwagę,bo miałam ledwo 14lat:sorry2:
i jaka byla przyczyna braku miesiaczki?
Przypuszczam dwie rzeczy:
-w tym czasie zmarł mój ojczym i mama została z maleńkimi dziećmi,momentalnie dorosłam-te przejścia mogły mieć na mnie wpływ.
-bardzo tyłam,niesamowicie szybko,doszłam do 107kilo wagi.Okres wrócił gdy schudłam kilkanaście kilo.Z resztą nie zachodziłam w ciąże dopóki lekarz nie przypisał mi duphastonu,więc musiałam mieć cosik nie tak z organizmem.

Młoda mamuśka:) ale wiesz ze musialas miec farta ze wlasciwie samo Ci sie to wszystko uregulowalo, moja siostra od lat sie leczy bo ma problem z okresem i wkolo jest cos nie tak

A tak wracajac do tematu przewodniego to ja mam a nastepym tygodniu wizyte u gina i boje sie wejsc na wage :-):-) ( swoja wage omijam z daleka , udaje ze sie nie znamy :sorry2:)
Ja jem tyle ze szok :)
Napewno przytyje wiecej niz 20kg w tej ciazy. Chociaz wszyscy mi mowia ze mogloby mi troche zostac tych kilogramow.
Ale dziewczyny mnie wieczorami stawy bola !!!!! Ja duzo chodze w dzien i normalnie mnie bola stawy, jednak te juz + XX kg robi swoje .

a ja tam sie waze, chco zachwycona nie jestem :-D
Planowalam przytycie takie zeby wazyc pod koneic ciazy tyle samo co pod koniec poprzedniej ale nie ma szans - musialabym jzu do konca przytyc tylko 1kg :-D
no ale to na mojej wadze. Na wadze u lekarza to jzu powinnam chudnac zeby tyle wazyc :-D

ja się ważę co tydzień w poniedziałek i zawsze mam stresa :-p
przez 7 miesięcy było ok, ale teraz tyje podwójnie :zawstydzona/y: a niby już nie powinnam tak dużo :confused:

reklama
Do góry