reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

dzis jak stanęłam w przychodni na wagę to wyskoczyło 81,6kg i po raz pierwszy Pani odjęła 1kg...bo tak to nigdy mi tam nie odejmowały echhh ....
moja waga startowa to 58kg ...a dzis 80,6tak więc 22kg na plusie :no:

reklama
mcgosia - nie martw sie - zrzucisz :tak: Ja tez planowalam ze przytyje nieco mniej a juz jest wiecej (tzn. chcialam przytyc 12-14kg najwyzej, a jzu jest ponad 15 a gdzie tam do konca...) ale mam to w nosie...Dzis rozmawialam z babka ktora przy pierwszy mdziecku przytyla ponad 30kg i szybko zrzucila :tak:

A propos brzucha tak w ogole to doczekalam sie niedawno tej kreski :-D I niestety kilku rozstepow :crazy:

dziewczyny, nie martwcie się :)
wiem, że mi łatwo mówić, bo jestem po, ale tym bardziej ;)

wszystkie moje ciuchy dosłowanie zwisają ze mnie. tzn jeszcze brzuszek sie odznacza troszkę, ale generalnie nawet nie wiem kiedy i jak zleciało ze mnie.

więc nie stresujcie się, bo nie ma czym :)

Witam ;)
Ja przed ciążą 58 aktualnie 73,6 kg.
Przez ostatni ponad miesiac przytyłam 100g :p co mnie cieszy :p Bo juz i tak mam 15 kg na plusie :p

A z tego co widze to tu dziewczynki mało tyjecie :)

dziewczyny, nie martwcie się :)
wiem, że mi łatwo mówić, bo jestem po, ale tym bardziej ;)

wszystkie moje ciuchy dosłowanie zwisają ze mnie. tzn jeszcze brzuszek sie odznacza troszkę, ale generalnie nawet nie wiem kiedy i jak zleciało ze mnie.

więc nie stresujcie się, bo nie ma czym :)

A ile przytylas w sumie w ciazy ??

No ja też już 80 dych mam na wadze:sorry:...to jakieś 20+
Jak sobie porównuje z mają siostrą to jest niewielka różnica;-)- ona w 9 m-cu ciąży ważyła 55kg, a synek jak się urodził ważył 3300 kg:szok: Nic nie przytyła:no:

reklama
Do góry