reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

a ja mam do was pytanko jak bylyscie nacinane i zakladane byly szwy to kto wam je potem sciągal?? lekarz na wizycie czy polozna ktora przychodzi do domu??
Mi za 1 razem gin po 7 dniach, a teraz miałam w szpitalu po 15:confused: dniach niby rozpuszczalne które zapomniały się rozpuścić!
kurcze, kiedy w końcu pogoda pozwoli na spacery dłuższe, to zacznę się ruszać :sorry2:
dzidzia w wózek, mama odbudowuje kondycję ;-)

generalnie na wagę narzekac nie mogę, zostało z 5 kilo, ale mieszczę się tylko w jedne spodnie, a reszta masakrycznie opięta na tyłku i udach :sorry2:
jedyne, co mnie irytuje, to ten budyniowaty brzuch :dry:
Podobnie jak ja tylkoże nie mam ciśnienia bo wiem że w końcu zejdzie. A na brzuchola nosze obciskajace gatki i napinam ciągle brzuch by mieśnie pracowały!:tak:
Ale znalazłam coś dla sibie - otworzyli u mnie w Wołominie nowe centrum fitnes z np pilates, Atb , yoga i takimi tam - karnet na 10 wejść 100 zł - pokusze sie od kwietnia:-):-):-)

reklama
Ja tez mam rozpuszczalne niby ale ide w czwartek do gina to mi zdejmie bo mi polozna w szpitalu powiedziala jak pytalam kiedy sie rozpuszcza - DO 3 MIESIECY mam jeden szef ale i tak troche go czuje i nie mam zamiaru czuc ciagniecia 3 miesiace .

A co do brzucha to mnie tez jakos boli po prawej stronie. Niewiem czemu, jak mi sie kurczyla macica i mialam skurcze to tez najbardziej z prawej strony. I wogole jakos brzuch mnie pobolewa jak siusiam to spojenie lonowe mnie rwie troche tak podobnie jak w ciazy.

A jak to u Was z szyciem po cc??? Byłyście szyte, czy klejone??? Ja byłam klejona, i powiem Wam, że lepsze to jest niż szycie, oczywiscie powłoki brzuszne w środku miałam zeszyte, i po bokach klejenia wystawał mi taki dług szew, a gin na obchodzie w piatej dobie wział mi pociągnął z jednej storny szwu, i wyciągnął go całego, i dał mi nawet na pamiątkę ;)

a ja mam do was pytanko jak bylyscie nacinane i zakladane byly szwy to kto wam je potem sciągal?? lekarz na wizycie czy polozna ktora przychodzi do domu??
ja mialam sciagane w 5 dobie. Urodzilam 2 a sciagane mialam 6. (nie wiem jak oni te doby licza :eek:
mam chyba rozpuszczalne jeszcze. A z takich do zdjecia mialam 3 i robili mi to na IP w szpitalu , w ktorym rodzilam.
Ja się pochwalę, że od porodu straciłam już 10 kg. Jeszcze mi zostały 2 :-). Brzuszek jeszcze trochę wypukły, ale myślę że wróci do formy :tak:

no to super. Gratulacje :-)

a ja kurde ciagle glodna chodze, bo juz na kanapki patrzec nie moge, a nie mam pomyslu co moge sobie jesc. Szczegolnie na obiad. Ile mozna jesc ryz z kurczakiem gotowanym?
Pawelek dostal leciutkiej wysypki na buzi i nie mam pojecia od czego.
Odstawiam wszystkie produkty mleczne i zobaczymy.

a ja kurde ciagle glodna chodze, bo juz na kanapki patrzec nie moge, a nie mam pomyslu co moge sobie jesc. Szczegolnie na obiad. Ile mozna jesc ryz z kurczakiem gotowanym?
Pawelek dostal leciutkiej wysypki na buzi i nie mam pojecia od czego.
Odstawiam wszystkie produkty mleczne i zobaczymy.
Ja też jestem przez caly czas głodna i to mnie przeraża bo mam wrażenienie że opycham się jakimiś pierdołami przez to np. bułki maślane czy bszkopty...i efekty będzie potem widać ;(. Ja na obiadek różne warzywka z zupy wyciągam zp ostatnio buraczki z ziemniakami jadłami było mniammmm, albo brokułu z kurczakiem ale nie wiem czy przez nie mała nie miała wzdęcia!

reklama
Do góry